×

Λύσεις Hosting για κάθε project, μικρό ή μεγάλο

Επιλέξτε τον τύπο φιλοξενίας που σας ενδιαφέρει για περισσότερες πληροφορίες.Cloud SSD Basic
από
4,90€
το μήνα
Γρήγορο cloud hosting για μικρές ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα
Πακέτα Cloud SSD Basic


Cloud SSD PRO
από
29€
το μήνα
Cloud hosting για απαιτητικές ιστοσελίδες, μεταπωλητές, web designers και developers.
Πακέτα Cloud SSD PRO


Managed Hosting
από
19€
το μήνα
Για απαιτητικές ιστοσελίδες με αυξημένες ανάγκες πόρων και υποστήριξης.
Μάθε για το Managed Hosting


Cloud SSD VPS
από
20€
το μήνα
Cloud VPS υψηλών επιδόσεων σε Ελληνικό datacenter.
Πακέτα Cloud VPS

Γιατί να επιλέξετε το Cloud hosting της FASTPATH;

Προσφέρουμε φιλοξενία υψηλών επιδόσεων και διαθεσιμότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Επιλέγοντας την FASTPATH επωφελείστε από τα ακόλουθα:

 • Κορυφαία Σχέση Ποιότητας/Τιμής

  Ανταγωνιστικές τιμές χωρίς συμβιβασμούς σε ποιότητα υλικού και υποστήριξη. Διαθέτουμε υπερσύγχρονους, ιδιόκτητους διακομιστές Dell εξοπλισμένους με τελευταίας γενιάς Enterprise-grade SSD δίσκους της Samsung.

 • Ελληνικό Datacenter

  Ιδιόκτητος εξοπλισμός στο κορυφαίο datacenter της Synapsecom, στην «καρδιά» της Αθήνας με άψογο connectivity προς όλους τους παρόχους, εξασφαλίζοντας χαμηλό latency για τους επισκέπτες σας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 • Ξεκάθαρη Τιμολογιακή Πολιτική

  Διαφανής, απλή τιμολογιακή πολιτική χωρίς κρυφές χρεώσεις και «υποχρεωτικές αναβαθμίσεις».

 • Κορυφαία Υποστήριξη

  Αξεπέραστη τεχνική υποστήριξη από τους άρτια καταρτισμένους τεχνικούς μας, δίπλα σας 7 μέρες την εβδομάδα 365 μέρες τον χρόνο.

 • Cloud Σημαίνει Κορυφαία Αξιοπιστία

  Πραγματικές υποδομές Cloud υψηλής διαθεσιμότητας, σε όλα μας τα πακέτα. Η ιστοσελίδα ή το VPS σας βρίσκονται αποθηκευμένα ταυτόχρονα σε παραπάνω του ενός διακομιστή για μέγιστη αξιοπιστία!

 • 0% Ψιλά Γράμματα – 100% Διαθεσιμότητα Πόρων

  Στην FASTPATH, oι πόροι κάθε πακέτου είναι 100% πραγματικοί και 100% στην διάθεση σας, δεν θα σας πουλούσαμε ποτέ «απεριόριστα - unmetered» πακέτα φιλοξενίας με πολιτική ορθής χρήσης σε ψιλά γράμματα!

Γρήγορη & Καταρτισμένη Υποστήριξη — Κάθε Φορά

 

Όλοι οι πάροχοι φιλοξενίας υπόσχονται «φανατική» υποστήριξη, πόσοι όμως είναι πραγματικά σε θέση να την παρέχουν;

Η ομάδα μας απαρτίζεται αποκλειστικά από καταρτισμένους μηχανικούς Linux και προγραμματιστές, έκαστος με πολυετή εμπειρία στον χώρο του και μεγάλη συνεισφορά σε ποικίλα project ανοιχτού κώδικα.

Κάθε πελάτης της FASTPATH ανεξαρτήτως μεγέθους, έχει πρόσβαση στην γνώση και την πρακτική εμπειρία των ανθρώπων μας για την έγκαιρη και ορθή αντιμετώπιση οποιοδήποτε τυχόν προβλήματος αντιμετωπίσει.

Σύγκριση με κυριότερους ανταγωνιστές σε πραγματικές συνθήκες

Προς απόδειξη της ποιότητας των υποδομών μας, πραγματοποιούμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα δοκιμές και συγκρίσεις με τους 3 μεγαλύτερους ανταγωνιστές μας στον κλάδο παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας στην Ελλάδα.

Το παρακάτω γράφημα αφορά μέτρηση ταχύτητας ανταπόκρισης ιστοσελίδας WordPress 1MB (TTFB).

FASTPATH 247ms
Ανταγωνιστής 1 584ms
Ανταγωνιστής 2 363ms
Ανταγωνιστής 3 420ms
0
100
200
300
400
500

Μεθοδολογία μετρήσεων

 • Οι χρόνοι φόρτωσης για κάθε πάροχο είναι ο μέσος όρος 10 μετρήσεων με διάστημα 2 λεπτών μεταξύ κάθε μέτρησης.
 • Οι δοκιμές για όλους τους παρόχους πραγματοποιήθηκαν την ίδια μέρα (εργάσιμη) μεταξύ 01:00 π.μ. και 02:00 π.μ., από την ίδια γραμμή VDSL 50Mbps.
 • Οι χρόνοι φόρτωσης αφορούν πανομοιότυπη σε περιεχόμενο και παραμετροποιήσεις ιστοσελίδα WordPress μεγέθους 1ΜΒ.
 • Για τους σκοπούς της δοκιμής, αγοράσαμε ως ιδιώτες το βασικό πακέτο φιλοξενίας κάθε παρόχου διάρκειας ενός μήνα και το συγκρίναμε με το βασικό πακέτο φιλοξενίας της FASTPATH.

Σχόλια πελατών

Η υποστήριξη σας – σε συνδυασμό με απεριόριστη καφεΐνη – μας κρατάει προσηλωμένους στον στόχο μας,
την παροχή της καλύτερης υπηρεσίας hosting στην Ελλάδα!

Η υποστήριξη είναι πάντα πρόθυμη και εφόσον έχουν τον χρόνο πολλές φορές βοηθάνε και με ζητήματα εκτός των αρμοδιοτήτων τους. Άριστοι επαγγελματίες!

– Ιωάννης Μάνος

‘Όλη η ομάδα αποτελείται από ανθρώπους με τεράστια γνώση και εμπειρία του αντικειμένου τους. Αυτό μου δίνει την δυνατότητα να αφοσιωθώ αποκλειστικά με το κομμάτι του web design χωρίς να χρειάζεται να ανησυχώ για το πώς θα αντιμετωπίσω προβλήματα που θα προκύψουν με την φιλοξενία μου.

– Βασίλης-Μάριος Γαλανάκης , OpticWeb

Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι οι καλύτεροι επαγγελματίες του χώρου στην Ελλάδα. Διαφέρουν για την γρήγορη και ευγενική τους υποστήριξη σε κάθε επαφή μαζί τους. Όσων αφορά τις υποδομές τους, μακράν οι γρηγορότερες ανάμεσα από τους Έλληνες παρόχους φιλοξενίας που έχω δοκιμάσει. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα. Συνεχίστε έτσι!

– Ανδρέας Ιωάννου

 

Συχνές Ερωτήσεις

Στην FASTPATH ώς «Premium Hosting» ορίζουμε την παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας υψηλής ποιότητας με έμφαση στις επιδόσεις, την διαθεσιμότητα και την καταρτισμένη, προσωποποιημένη υποστήριξη.

Οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας στην Ελλάδα ενοικιάζουν μεμονωμένους budget dedicated servers σε datacenter του εξωτερικού όπου δεν μπορούν να ασκήσουν κανέναν έλεγχο στα χαρακτηριστικά ή στην ποιότητα του hardware που φιλοξενεί τις ιστοσελίδες και τις εφαρμογές των πελατών τους.

Σε αντίθεση, όλο το hardware που απαρτίζει τις Cloud υποδομές της FASTPATH είναι 100% ιδιόκτητο, διατηρούμε έτσι απόλυτο έλεγχο της ποιότητας του υλικού (αποκλειστικά enterprise grade) και πλήρη ελευθερία ειδικών παραμετροποιήσεων για τις ανάγκες των πελατών μας.

Το σύνολο των υποδομών μας βρίσκετε στο κορυφαίο SNC-2 datacenter της Synapsecom στην Αθήνα με latency απο μόλις 3ms για τους επισκέπτες και πελάτες σας από την Ελλάδα και άψογη συνδεσιμότητα με τον υπόλοιπο κόσμο. 

Η λέξη Cloud έχει γίνει πλέον το νέο «buzzword» στον κόσμο του hosting, μεγάλο μέρος όμως του κοινού που κάνει χρήση των συγκεκριμένων υπηρεσιών, δεν γνωρίζει τι ακριβώς είναι το Cloud hosting και σε τι ακριβώς διαφέρει από το συμβατικό hosting.

Με μία μεγάλη υπεραπλούστευση, ως «cloud» ορίζεται το είδος φιλοξενίας όπου η ιστοσελίδα σας «φιλοξενείται» σε παραπάνω εκ του ενός φυσικού διακομιστή (server).

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα σε περίπτωση που ένας (ή περισσότεροι) εκ των φυσικών διακομιστών που απαρτίζουν το Cloud «πέσουν» (π.χ. βλάβη υλικού), η ιστοσελίδα σας θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά από άλλους διακομιστές εντός του Cloud με μηδενικό downtime.

Στην περίπτωση του συμβατικού hosting, η ιστοσελίδα σας φιλοξενείται σε έναν μόνο φυσικό διακομιστή. Σε περίπτωση βλάβης ή μη διαθεσιμότητας αυτού για οποιονδήποτε λόγο, η ιστοσελίδα σας «βγαίνει» offline.

Εν ολίγοις, το Cloud hosting προσφέρει αυξημένη αξιοπιστία, ασφάλεια δεδομένων και επιδόσεις έναντι του συμβατικού hosting.

Περισσότερες πληροφορίες για το hardware και τις τεχνολογίες που μας επιτρέπουν να προσφέρουμε τους καλύτερους χρόνους φόρτωσης στην Ελλάδα, μπορείτε να βρείτε στην σελίδα Υποδομές & Τεχνολογίες.

Load More