Δεν προσφέρουμε απλά online «χώρο» για ιστοσελίδες και εφαρμογές αλλά ολοκληρωμένες λύσεις φιλοξενίας με την υποστήριξη, τις υποδομές και την τεχνογνωσία που χρειάζεσαι για να εστιάσεις στην online παρουσία σου και όχι στα τεχνικά προβλήματα του hosting.

Είμαστε ο μοναδικός πάροχος φιλοξενίας στην Ελλάδα με αυστηρό όριο πελατών ανά server

Οι περισσότερες εταιρείες hosting χαμηλού κόστους προσπαθούν να «φορτώσουν» τους server τους με τον μέγιστο δυνατό αριθμό πελατών – πρακτική γνωστή στον χώρο και ως «overselling» με σοβαρό αντίκτυπο στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Στην FASTPATH έχουμε επιλέξει ένα τελείως διαφορετικό μοντέλο.

Όριο πελατών hosting ανά server στην FASTPATH

Εφαρμόζουμε αυστηρά όρια πελατών ανά server φιλοξενίας – πολλές φορές έως και 90% χαμηλότερα από αυτά των περισσοτέρων εταιρειών hosting στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το overselling και πως σε επηρεάζει, αξίζει να διαβάσεις το άρθρο μας: «Overselling, η «μάστιγα» του hosting. Σε αφορά.»

Διαθέτουμε ιδιόκτητες υποδομές σε Ελληνικό Datacenter, όχι μισθωμένους servers στο εξωτερικό

Το 85% των εταιριών hosting στην Ελλάδα χρησιμοποιεί φθηνούς, ενοικιαζόμενους dedicated servers στο εξωτερικό, γεγονός που εγείρει σημαντικές αμφιβολίες για την ποιότητα και αξιοπιστία των «υποδομών» τους.

Στην FASTPATH, προτιμήσαμε να επενδύσουμε στη δημιουργία των δικών μας enterprise grade Cloud υποδομών για να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε την ποιότητα και αξιοπιστία των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας.

Cloud υποδομές FASTPATH

Το Cloud μας «τρέχει» σε Dell PowerEdge Servers, enterprise grade Samsung SSDs και ultra low latency Cisco Nexus Switches μεταξύ άλλων και βρίσκεται στο κορυφαίο (ISO 9001:2008 & 27001:2013) SNC-2 Datacenter της Synapsecom στην Αθήνα.

Μάθε περισσότερα για τις διαφορές και τα πλεονεκτήματα των παρόχων με ιδιόκτητες υποδομές έναντι αυτών που μισθώνουν dedicated servers στο εξωτερικό στο άρθρο μας «Φθηνό vs Aκριβό Hosting».

Διαθέτουμε απευθείας διασύνδεση με τους μεγαλύτερους παρόχους Internet στην Ελλάδα

Είμαστε η 5η μόλις εταιρεία hosting στην Ελλάδα με απευθείας σύνδεση στο Greek Internet Exchange (GR-IX), τον κόμβο όπου οι μεγαλύτεροι ISPs της χώρας (OTE, Vodafone, Wind, κ.α.) και άλλες εταιρείες στον χώρο του διαδικτύου ανταλλάσσουν traffic απευθείας μεταξύ τους και όχι μέσω τρίτων δικτύων.

FASTPATH direct peering agreements μέσω GR-IX
Ο παραπάνω πίνακας απεικονίζει τις απευθείας διασυνδέσεις (peerings) της FASTPATH με άλλους παρόχους και εταιρείες-μέλη του GR-IX κατά την ημερομηνία γραφής του παρόντος. Η πληθώρα διασυνδέσεων εξασφαλίζει πως το 95%+ του Ελληνικού traffic δρομολογείται εντός του GR-IX.

To GR-IX δημιουργήθηκε για να μειώσει το φαινόμενο όπου traffic που προερχόταν από την Ελλάδα και προοριζόταν για κάπου αλλού στην Ελλάδα δρομολογούταν συχνά μέσω δικτύων του εξωτερικού με σημαντικό αντίκτυπο στην ποιότητα, ταχύτητα και αξιοπιστία της «γραμμής».

Τι σημαίνει, όμως, αυτό στην πράξη για μια ιστοσελίδα ή εφαρμογή με κοινό στην Ελλάδα;

Όπως μπορείς να δεις στο παρακάτω σχεδιάγραμμα, ο επισκέπτης μιας ιστοσελίδας που φιλοξενείται στην Ελλάδα σε πάροχο φιλοξενίας με σύνδεση στο GR-IX «περνάει» από τον μικρότερο δυνατό αριθμό δικτύων έως ότου φτάσει στον τελικό του «προορισμό».

Ανάλυση τρόπου λειτουργίας του GR-IX

Η διαφορά στην δρομολόγηση έχει σημαντικό αντίκτυπο στον χρόνο πρώτης απόκρισης (TTFB) μιας ιστοσελίδας ή εφαρμογής αλλά και στο total load time λόγω καλύτερου, uncongested δικτύου, το οποίο βρίσκεται κοντά γεωγραφικά στον χρήστη.

Προσφέρουμε υπηρεσίες και πακέτα φιλοξενίας σχεδιασμένα για να κάνεις την δουλειά σου, χωρίς εκπλήξεις στα ψιλά γράμματα

Θέλουμε οι πελάτες μας να γνωρίζουν εξαρχής τί μπορούν και τί δεν μπορούν να κάνουν με την φιλοξενία τους, γι’ αυτό δε θα μας πετύχεις πότε να χρησιμοποιούμε «μαρκετίστικη» ορολογία όπως «απεριόριστοι» ή «unmetered» πόροι, με αστερίσκους και εκπλήξεις στους όρους χρήσης. Επιπλέον:

  • Δε θέτουμε κανέναν τεχνητό περιορισμό στον αριθμό ιστοσελίδων, βάσεων δεδομένων και e-mail accounts που μπορείς να δημιουργήσεις σε οποιοδήποτε πακέτο φιλοξενίας μας, εφόσον σε καλύπτουν οι πόροι (δίσκος, CPU, RAM) του πακέτου που έχεις επιλέξει.
  • Δε θέτουμε κανέναν περιορισμό στον αριθμό αρχείων (inodes) που μπορείς να δημιουργήσεις εντός του διαθέσιμου χώρου δίσκου του πακέτου σου, πάγια πρακτική παρόχων hosting που διαφημίζουν γενναιόδωρο ή ακόμη και απεριόριστο(!) χώρο δίσκου, για να σε αποτρέψουν από υπερβολική χρήση αυτού.
  • Διαφημίζουμε SSD Hosting, γι’ αυτό προσφέρουμε ακόμη και στα μικρότερα μας πακέτα το υψηλότερο όριο ταχύτητας ανάγνωσης/εγγραφής δίσκου στην Ελλάδα. Περισσότερα για το συγκεκριμένο ζήτημα μπορείς να μάθεις στο άρθρο μας Γιατί το SSD Hosting Στην Ελλάδα Είναι «Κοροϊδία».

Παρέχουμε τους καλύτερους χρόνους φόρτωσης στην Ελλάδα, εγγυημένα

Πολλές φορές απλά η αλλαγή παρόχου φιλοξενίας δεν αρκεί από μόνη της για να βελτιώσει αισθητά τον χρόνο φόρτωσης μιας ιστοσελίδας.

Για αυτό το λόγο, με κάθε πακέτο φιλοξενίας προσφέρουμε χωρίς καμία επιπλέον χρέωση την υπηρεσία speed optimization που περιλαμβάνει:

  • Βασικό profiling για τον εντοπισμό παραγόντων καθυστέρησης, όπως μη λειτουργική cache, προβληματικά plugins, κ.α.
  • Εγκατάσταση και ρύθμιση στο περιβάλλον φιλοξενίας ειδικών εργαλείων front-end και delivery optimization όπως Mod_Pagespeed και Brotli Compression ειδικά για την ιστοσελίδα σου.
  • Συγκεκριμένες προτάσεις για περαιτέρω αλλαγές που μπορείς να κάνεις εσύ ή ο developer σου για να βελτιώσεις το performance της ιστοσελίδας σου.

Χρόνος φόρτωσης πριν και μετά την μεταφορά στην FASTPATH

Ο συνδυασμός κορυφαίου hardware, low density servers, low latency δικτύου στην Ελλάδα και της δωρεάν υπηρεσίας speed optimization μας επιτρέπει να εγγυηθούμε καλύτερους χρόνους φόρτωσης έναντι οποιουδήποτε άλλου παρόχου στην Ελλάδα.

Επέλεξε Premium Hosting από την FASTPATH

Εδώ θα βρεις τις επιδόσεις, την υποστήριξη και την αξιοπιστία που χρειάζεσαι για να πετύχεις online!

Μάθε Περισσότερα Τώρα

Δεν το λέμε εμείς, το λένε οι πελάτες μας

Όλοι οι πάροχοι φιλοξενίας υπόσχονται «διαστημικές» επιδόσεις, «hyper-ultra-wow» hardware και «φανατική» υποστήριξη. Είναι λογικό λοιπόν να έχεις πάθει «ανοσία» στο προωθητικό υλικό του εκάστοτε παρόχου.

Αγνόησε το παρόν άρθρο, τις τεχνικές πληροφορίες για τα πακέτα, τις υποδομές και την δικτύωσή μας και εστίασε στις κριτικές των πελατών μας, στο Facebook και στην Google.

Αξιολογήσεις FASTPATH

Πώς πετυχαίνουμε τέτοιες κριτικές; Φροντίζουμε να τηρούμε τις υποσχέσεις μας!