×
 

Έχεις .GR domains; Μείωσε τα έξοδα σου τώρα!

Είσαι ιδιοκτήτης ή διαχειριστής χαρτοφυλακίου .GR και .ελ domain names; Εξοικονόμησε εκατοντάδες ευρώ ετησίως μεταφέροντας τα domain names σου στην FASTPATH με κόστος κατοχύρωσης & ανανέωσης μόλις 13,9 € / 2ετία – για πάντα!

Τετάρτη, 1 Μαΐου 2019Αλέξανδρος Πανταζόπουλος0 σχόλια

Πόσα μπορείς να εξοικονομήσεις

Κάθε μεμονωμένη κατοχύρωση ή ανανέωση domain name φαντάζει ως μια μικρή δαπάνη η οποία όμως ακόμη και για ένα μικρό χαρτοφυλάκιο ονομάτων χώρου μπορεί να αθροίζει εκατοντάδες ευρώ ετησίως.

Για να γίνει ποιο εύκολα αντιληπτό πόσα χρήματα μπορείς να εξοικονομήσεις, συντάξαμε τον παρακάτω πίνακα όπου μπορείς να δεις με βάση τον αριθμό των domain names που διαχειρίζεσαι το συνολικό κόστος ανανέωσης σε εμάς έναντι του μεγαλύτερου καταχωρητή στην Ελλάδα.

Εξοικονόμηση από μεταφορά χαρτοφυλακίου ονομάτων χώρου .GR στην FASTPATH

Λεπτομέρειες Σύγκρισης:

1) Ως κόστος ανταγωνιστή χρησιμοποιήθηκε το αναγραφόμενο στην ιστοσελίδα κόστος κατοχύρωσης και ανανέωσης του #1 σε μέγεθος καταχωρητή στην Ελλάδα.
2) Στην FASTPATH δεν εφαρμόζουμε κλιμακωτές εκπτώσεις, η χαμηλή τιμή ισχύει από το πρώτο κιόλας domain name
3) Η τιμή μονάδας αναφέρεται στο κόστος κατοχύρωσης ή ανανέωσης για 2 έτη.

Ακόμη πληρώνεις «χρυσά» τα .GR domains;

Μετέφερε σήμερα στην FASTPATH τα .gr και .ελ domain name σου και επωφελήσου από την χαμηλότερη τιμή κατοχύρωσης και ανανέωσης, μόλις 13,9€ την 2ετία!

Μάθε Περισσότερα

Σε τί διαφέρει ένας «ακριβός» καταχωρητής από έναν «φθηνό»;

Σε τίποτα απολύτως! Και οι δύο εποπτεύονται πλήρως από την ΕΕΤΤ και δεν εμπλέκονται πρακτικά σε τίποτα για την ορθή λειτουργία των ιστοσελίδων σου.

Τα domain names είναι πλήρως εμπορευματοποιημένα και δεν ενέχουν κανένα ποιοτικό χαρακτηριστικό διαφοροποίησης, συνεπώς το μόνο «λογικό» κριτήριο επιλογής καταχωρητή είναι η τιμή.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments