Για να «σηκώσουμε» μια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο θα χρειαστούμε ένα όνομα (Domain name) και τον χώρο που θα φιλοξενηθούν τα αρχεία μας (Hosting). Αφού προχωρήσουμε στην αγορά κάποιου πακέτου φιλοξενίας και κάποιου ονόματος χώρου, στην συνέχεια θα πρέπει είτε να ανεβάσουμε τα αρχεία τις ιστοσελίδας που έχουμε ετοιμάσει είτε να εγκαταστήσουμε κάποιο CMS (Content Management System).

Η fastpath αναλαμβάνει να κάνει την εγκατάσταση για εσάς στέλνοντας μας ένα email (από το email που κάνατε αγορά) με το όνομα χώρου (Domain name) που θέλετε για να προχωρήσουμε στην εγκατάσταση.

Κανένα πρόβλημα, Αναλαμβάνουμε να κάνουμε εμείς την μεταφορά για εσάς.
Το μόνο που θα χρειαστούμε είναι τα στοιχεία σύνδεσης του τωρινού σας παρόχου web hosting όπως και πρόσβαση στο όνομα χώρου (domain name) για να μπορέσουμε να αλλάξουμε τους Nameservers.

Θα πρέπει να μας στείλετε τον κωδικό εξουσιοδότησης του ονόματος χώρου σας (Domain name) . Σε περίπτωση που δεν το έχετε μπορείτε να τον ζητήσετε από τον τωρινό σας πάροχο ονομάτων χώρου (Domain names) ή μπορούμε να στείλουμε εμείς αίτημα ώστε να αποσταλεί στο email που είχε δηλωθεί κατά την κατοχύρωση του ονόματος χώρου (Domain name).

Όχι, πριν ξεκινήσουμε την μεταφορά κάνουμε συμπίεση τα πάντα όπως αρχεία ιστοσελίδας βάσεις δεδομένων emails κλπ και στις περισσότερες περιπτώσεις η μεταφορά γίνεται από τον έναν server στον άλλον.

Ναι, αρκεί να συμφωνούν με τους όρους χρήσης των υπηρεσιών μας. Ενδεικτικά μερικά πράγματα που δεν μπορείτε να ανεβάσετε είναι ότι έχει σχέση με παιδική πορνογραφία & πορνογραφικό περιεχόμενο, ναρκωτικά, όπλα, προσβολή δημοσίας αιδούς, παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων κλπ. Δείτε αναλυτικότερα στους όρους χρήσης.

Σε αυτή την περίπτωση είμαστε υποχρεωμένοι βάσει νόμου να κατεβάσουμε την ιστοσελίδα ή ακόμα και να δώσουμε τα στοιχεία ιδιοκτήτη στις αρχές εφόσον αυτά μας ζητηθούν.

Ναι, μπορείτε να ανεβάσετε όσες σελίδες θέλετε καθώς δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός, αρκεί να μην ξεπεράσετε το μέγεθος του πακέτου που αγοράσατε. Για παράδειγμα στο πακέτο 1 μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία μέχρι να φτάσετε το 1GB αποθηκευτικού χώρου 1GB = 1024MB.

Υπάρχει πληθώρα CMS που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα πιο γνωστά και εύκολο στην διαχείριση είναι το WordPress οπού είτε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για ένα απλό blog είτε για ένα ολόκληρο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop).

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε σε συνδυασμό με την άριστη τεχνική υποστήριξη που παρέχουμε όλο το 24ωρο μας καθιστά μια από της πιο φθηνές και ποιοτικές εταιρίες στον χώρο της φιλοξενίας ιστοσελίδων και υπηρεσιών διαδικτύου. Ο συνδυασμός τελευταίας τεχνολογίας υλικού(Hardware) και λογισμικού(Software) αλλά και οι servers μας που βρίσκονται σε υποδομές εντός Ελλάδος προσφέρουν ανώτερης ποιότητας υπηρεσίες σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Για την αλλαγή ιδιοκτήτη θα χρειαστούμε μια υπεύθυνη δήλωση από τον τωρινό ιδιοκτήτη του ονόματος χώρου(domain) όπου θα δηλώνει ότι: εγώ ο κάτωθι υπογεγραμμένος [ονοματεπώνυμο] με ΑΦΜ [το αφμ σας] και κάτοικος [πόλη] στην οδό [οδός] με Α.Δ.Τ. [αριθμός ταυτότητας] δηλώνω υπεύθυνα ότι επιθυμώ η ονομασία χώρου [domain name] που μου ανήκει να μεταφερθεί στο όνομα του κύριου [ονοματεπώνυμο νέου ιδιοκτήτη] με ΑΦΜ [αφμ νέου ιδιοκτήτη], ΑΔΤ [αριθμός ταυτότητας νέου ιδιοκτήτη] και κάτοικο [πόλη νέου ιδιοκτήτη] στην οδό [οδός νέου ιδιοκτήτη]. Όπου θα συνοδεύεται από μια φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.
Και από τον καινούργιο ιδιοκτήτη μια υπεύθυνη δήλωση όπου θα γράφει ότι: εγώ ο κάτωθι υπογεγραμμένος [ονοματεπώνυμο] με ΑΦΜ [το αφμ σας] και κάτοικος [πόλη] στην οδό [οδός] με Α.Δ.Τ. [αριθμός ταυτότητας] δηλώνω υπεύθυνα ότι επιθυμώ η ονομασία χώρου [domain name] που ανήκει στον κύριο [ονοματεπώνυμο παλιού ιδιοκτήτη] με ΑΦΜ [αφμ παλιού ιδιοκτήτη] και ΑΔΤ [αριθμός ταυτότητας παλιού ιδιοκτήτη], να μεταφερθεί στο όνομα μου”. Όπου θα συνοδεύεται από μια φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.

Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τεχνικό μας τμήμα για να σας ενεργοποιήσουμε SSH access, για να μεγιστοποιήσουμε την ασφάλεια σας το έχουμε απενεργοποιημένο by default.

Υπάρχει πιθανότητα είτε εσείς είτε κάποιος άλλος με την ίδια IP διεύθυνση να προσπάθησε πολλές φορές να πραγματοποιήσει είσοδο σε email με λάθος κωδικό με αποτέλεσμα να περάσει στο φίλτρο του firewall. Δοκιμάστε πάλι μετά από λίγη ώρα ή επικοινωνήστε με το τεχνικό μας τμήμα.