×

Cloud VPS Υψηλών Επιδόσεων σε Ελληνικό Datacenter

Cloud SSD VPS με χαμηλό latency (~3ms). Αποκλειστικά στις ιδιόκτητες Cloud υποδομές μας στο SNC-2 datacenter της Synapsecom στην Αθήνα.

6 Λόγοι να επιλέξεις τo Cloud SSD VPS της FASTPATH

 • Κορυφαίες Επιδόσεις & Διαθεσιμότητα

  Οι ιδιόκτητοι, υπερσύγχρονοι servers της Dell εξοπλισμένοι με enterprise SSDs της Samsung εγκατεστημένοι σε διάταξη υψηλής διαθεσιμότητας (high availability cluster/cloud) εξασφαλίζουν κορυφαίες επιδώσεις και διαθεσιμότητα για την ιστοσελίδα σας.

 • Καταρτισμένη Υποστήριξη

  Αξεπέραστη τεχνική υποστήριξη από τους άρτια καταρτισμένους τεχνικούς μας, δίπλα σας 7 μέρες την εβδομάδα 365 μέρες τον χρόνο.

 • Security & GDPR

  Τηρούμε στο ακέραιο τα αυστηρότερα πρότυπα ασφαλείας, εξασφαλίζοντας για εσάς και την επιχείρηση σας τον μέγιστο βαθμό προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις σε επίπεδο φιλοξενίας, συμβάλλοντας στην εναρμόνιση της επιχείρησης σας με τις επιταγές του GDPR.

 • Ελληνικό Datacenter

  Ιδιόκτητος εξοπλισμός στο κορυφαίο datacenter της Synapsecom, στην «καρδιά» της Αθήνας με άψογο connectivity προς όλους τους παρόχους, εξασφαλίζοντας χαμηλό latency για τους επισκέπτες σας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 • 0% Ψιλά Γράμματα – 100% Resources

  Στην FASTPATH δεν θα συναντήσεις πακέτα φιλοξενίας με «απεριόριστους πόρους» και πολιτική ορθής χρήσης κρυμμένη στους όρους χρήσης. Οι πόροι κάθε πακέτου είναι ξεκάθαροι και εξ ’ολοκλήρου στην διάθεση σου - χωρίς εκπλήξεις.

 • Ξεκάθαρη Τιμολογιακή Πολιτική

  Διαφανής, απλή τιμολογιακή πολιτική χωρίς κρυφές χρεώσεις και «υποχρεωτικές αναβαθμίσεις». Δεν διαφημίζουμε μηνιαίες τιμές που απαιτούν 3τή προ-πληρωμή.

Υποστήριξη, Επιδόσεις και Αξιοπιστία όπως πουθενά αλλού στην Ελλάδα.

Υποστήριξη 24/7/365 από έμπειρους developers και Linux specialists

 

Οι έμπειροι τεχνικοί μας βρίσκονται στο πλευρό σου 24/7/365 για να επιλύσουν οποιοδήποτε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίσεις με ευγένεια, προθυμία και πρωτίστως ταχύτητα – κάθε φορά.

Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης της FASTPATH απαρτίζετε αποκλειστικά από έμπειρους developers και Linux specialists με πολυετή εμπειρία και μεγάλη συνεισφορά σε ποικίλα projects ανοιχτού κώδικα.

Υποστήριξη 24/7/365 από έμπειρους developers και Linux specialists

Υψηλές επιδόσεις για κάθε ιστοσελίδα που φιλοξενούμε

Δωρεάν Optimization με Κάθε Μεταφορά

Υψηλές επιδόσεις για κάθε ιστοσελίδα που φιλοξενούμε

Για να προσφέρουμε εγγυημένα τους καλύτερους χρόνους φόρτωσης στην Ελλάδα δεν περιοριζόμαστε στην παροχή ποιοτικών υποδομών αλλά πραγματοποιούμε αναλύσεις και επεμβάσεις με ειδικές τεχνολογίες optimization και caching (mod_pagespeed, Redis Cache, κ.α.) σε επίπεδο ιστοσελίδας.

Με την αγορά οποιουδήποτε πακέτου φιλοξενίας σου κάνουμε δώρο speed optimization από τους τεχνικούς μας για μέχρι 2 ιστοσελίδες ώστε να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις low latency / high performance Cloud υποδομές της FASTPATH!

Το Cloud είναι το μέλλον και η FASTPATH διαθέτει το δικό της

 

Η FASTPATH είναι μία από τις ελάχιστες Ελληνικές εταιρίες hosting που διαθέτει πραγματικές, ιδιόκτητες Cloud υποδομές στην Ελλάδα.

Οι ιστοσελίδες, τα e-mail και όλες οι mission critical εφαρμογές σου αποθηκεύονται και εξυπηρετούνται από πολλαπλούς διακομιστές, διασφαλίζοντας έτσι την ακεραιότητα των δεδομένων σου και την απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Το Cloud είναι το μέλλον και η FASTPATH διαθέτει το δικό της


Σύγκριση latency παρόχων hosting σε πραγματικές συνθήκες από την Ελλάδα

 

Οι κοντινές γεωγραφικά υποδομές της FASTPATH (SNC-2 Datacenter - Αθήνα) εξασφαλίζουν εξαιρετικά χαμηλό latency στους επισκέπτες σου από την Ελλάδα και την Κύπρο το οποίο έχει άμεσο, αισθητό αντίκτυπο στον χρόνο πρώτου byte (TTFB) της ιστοσελίδας σου.

• Οι χρόνοι φόρτωσης για κάθε πάροχο είναι ο μέσος όρος 10 μετρήσεων με διάστημα 2 λεπτών μεταξύ κάθε μέτρησης.

• Οι δοκιμές για όλους τους παρόχους πραγματοποιήθηκαν την ίδια μέρα (εργάσιμη) μεταξύ 01:00 π.μ. και 02:00 π.μ., από την ίδια γραμμή VDSL 50Mbps (interleaved).


Θέλεις να μάθεις περισσότερα; Ζήτησε να σε καλέσουμε!

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας εκπρόσωπος μας θα σε καλέσει εντός 24 ωρών.

Συχνές Ερωτήσεις Cloud SSD VPS

To VPS σας μπορείτε να το διαχειριστείτε μέσω terminal (απαιτούνται γνώσεις Linux), μέσω του SolusVM ή/και μέσω Plesk.

Σε κάθε πακέτο VPS μας συμπεριλαμβάνεται πλήρης υποστήριξη για το υλικό του VPS (hardware), την συνδεσιμότητα του με το υπόλοιπο διαδίκτυο καθώς και η αρχική παραμετροποίηση του.

Δεν συμπεριλαμβάνεται υποστήριξη λογισμικού τρίτων (π.χ WordPress, OpenCart, Drupal, κτλ.) εκτός εάν έχει ζητήθει υπηρεσία πλήρους διαχείρισης.

Για όσους πελάτες το επιθυμούν, η FASTPATH παρέχει υπηρεσίες πλήρους διαχείρισης και εποπτείας του VPS ή/και των ιστοσελίδων σου.

Για ακριβές κοστολόγιο, επικοινώνησε με το τμήμα πωλήσεων μας για να διαμορφώσουμε μαζί ένα πακέτο υποστήριξης κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου.

Συνήθως ενεργοποιείται εντός 4-12 ωρών.

Με τον όρο cloud εννοούμε ότι το VPS βρίσκεται και τρέχει ταυτόχρονα σε παραπάνω του ενός φυσικού μηχανήματος (διάταξη υψηλής διαθεσιμότητας) εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία του ακόμη και στην περίπτωση βλάβης υλικού (hardware failure) ενός φυσικού μηχανήματος.

Load More