×

Cloud VPS Υψηλών Επιδόσεων σε Ελληνικό Datacenter

Cloud SSD VPS με χαμηλό latency (~3ms). Αποκλειστικά στις ιδιόκτητες Cloud υποδομές μας στο SNC-2 datacenter της Synapsecom στην Αθήνα.

6 Λόγοι να επιλέξεις τo Cloud SSD VPS της FASTPATH

 • Κορυφαίες Επιδόσεις & Διαθεσιμότητα

  Οι ιδιόκτητοι, υπερσύγχρονοι servers της Dell εξοπλισμένοι με enterprise SSDs της Samsung εγκατεστημένοι σε διάταξη υψηλής διαθεσιμότητας (high availability cluster/cloud) εξασφαλίζουν κορυφαίες επιδώσεις και διαθεσιμότητα για την ιστοσελίδα σας.

 • Καταρτισμένη Υποστήριξη

  Αξεπέραστη τεχνική υποστήριξη από τους άρτια καταρτισμένους τεχνικούς μας, δίπλα σας 7 μέρες την εβδομάδα 365 μέρες τον χρόνο.

 • Security & GDPR

  Τηρούμε στο ακέραιο τα αυστηρότερα πρότυπα ασφαλείας, εξασφαλίζοντας για εσάς και την επιχείρηση σας τον μέγιστο βαθμό προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις σε επίπεδο φιλοξενίας, συμβάλλοντας στην εναρμόνιση της επιχείρησης σας με τις επιταγές του GDPR.

 • Ελληνικό Datacenter

  Ιδιόκτητος εξοπλισμός στο κορυφαίο datacenter της Synapsecom, στην «καρδιά» της Αθήνας με άψογο connectivity προς όλους τους παρόχους, εξασφαλίζοντας χαμηλό latency για τους επισκέπτες σας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 • 0% Ψιλά Γράμματα – 100% Resources

  Στην FASTPATH δεν θα συναντήσεις πακέτα φιλοξενίας με «απεριόριστους πόρους» και πολιτική ορθής χρήσης κρυμμένη στους όρους χρήσης. Οι πόροι κάθε πακέτου είναι ξεκάθαροι και εξ ’ολοκλήρου στην διάθεση σου - χωρίς εκπλήξεις.

 • Ξεκάθαρη Τιμολογιακή Πολιτική

  Διαφανής, απλή τιμολογιακή πολιτική χωρίς κρυφές χρεώσεις και «υποχρεωτικές αναβαθμίσεις». Δεν διαφημίζουμε μηνιαίες τιμές που απαιτούν 3τή προ-πληρωμή.

Γρήγορη & Καταρτισμένη Υποστήριξη — Κάθε Φορά

 

Όλοι οι πάροχοι φιλοξενίας υπόσχονται «φανατική» υποστήριξη, πόσοι όμως είναι πραγματικά σε θέση να την παρέχουν;

Η ομάδα μας απαρτίζεται αποκλειστικά από καταρτισμένους μηχανικούς Linux και προγραμματιστές, έκαστος με πολυετή εμπειρία στον χώρο του και μεγάλη συνεισφορά σε ποικίλα project ανοιχτού κώδικα.

Κάθε πελάτης της FASTPATH ανεξαρτήτως μεγέθους, έχει πρόσβαση στην γνώση και την πρακτική εμπειρία των ανθρώπων μας για την έγκαιρη και ορθή αντιμετώπιση οποιοδήποτε τυχόν προβλήματος αντιμετωπίσει.

Δωρεάν Optimization με Κάθε Μεταφορά

Δωρεάν Optimization με Κάθε Μεταφορά

Με την αγορά οποιουδήποτε πακέτου φιλοξενίας σας κάνουμε δώρο το optimization για μέχρι 2 ιστοσελίδες ούτως ώστε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις low latency Cloud υποδομές της FASTPATH.

Χρήση Τεχνολογιών
Nginx PageSpeed mod που κάνει combine και minify CSS, Javascript αλλά και εικόνες.
Redis Cache για δυναμικό Cache αντικειμένων στη μνήμη.
— Επιπλέον παραμετροποιήσεις σε ό,τι CMS τρέχετε ούτως ώστε να γίνει πιο γρήγορο τόσο για τον πελάτη όσο και για εσάς που το διαχειρίζεστε.

Σύγκριση με κυριότερους ανταγωνιστές σε πραγματικές συνθήκες

Προς απόδειξη της ποιότητας των υποδομών μας, πραγματοποιούμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα δοκιμές και συγκρίσεις με τους 3 μεγαλύτερους ανταγωνιστές μας στον κλάδο παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας στην Ελλάδα.

Το παρακάτω γράφημα αφορά μέτρηση ταχύτητας ανταπόκρισης ιστοσελίδας WordPress 1MB (TTFB).

FASTPATH 247ms
Ανταγωνιστής 1 584ms
Ανταγωνιστής 2 363ms
Ανταγωνιστής 3 420ms
0
100
200
300
400
500

Μεθοδολογία μετρήσεων

 • Οι χρόνοι φόρτωσης για κάθε πάροχο είναι ο μέσος όρος 10 μετρήσεων με διάστημα 2 λεπτών μεταξύ κάθε μέτρησης.
 • Οι δοκιμές για όλους τους παρόχους πραγματοποιήθηκαν την ίδια μέρα (εργάσιμη) μεταξύ 01:00 π.μ. και 02:00 π.μ., από την ίδια γραμμή VDSL 50Mbps.
 • Οι χρόνοι φόρτωσης αφορούν πανομοιότυπη σε περιεχόμενο και παραμετροποιήσεις ιστοσελίδα WordPress μεγέθους 1ΜΒ.
 • Για τους σκοπούς της δοκιμής, αγοράσαμε ως ιδιώτες το βασικό πακέτο φιλοξενίας κάθε παρόχου διάρκειας ενός μήνα και το συγκρίναμε με το βασικό πακέτο φιλοξενίας της FASTPATH.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα; Ζήτησε να σε καλέσουμε!

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας εκπρόσωπος μας θα σε καλέσει εντός 24 ωρών.

Συχνές Ερωτήσεις Cloud SSD VPS

To VPS σας μπορείτε να το διαχειριστείτε μέσω terminal (απαιτούνται γνώσεις Linux), μέσω του SolusVM ή/και μέσω Plesk.

Σε κάθε πακέτο VPS μας συμπεριλαμβάνεται πλήρης υποστήριξη για το υλικό του VPS (hardware), την συνδεσιμότητα του με το υπόλοιπο διαδίκτυο καθώς και η αρχική παραμετροποίηση του.

Δεν συμπεριλαμβάνεται υποστήριξη λογισμικού τρίτων (π.χ WordPress, OpenCart, Drupal, κτλ.) εκτός εάν έχει ζητήθει υπηρεσία πλήρους διαχείρισης.

Για όσους πελάτες το επιθυμούν, η FASTPATH παρέχει υπηρεσίες πλήρους διαχείρισης και εποπτείας του VPS ή/και των ιστοσελίδων σου.

Για ακριβές κοστολόγιο, επικοινώνησε με το τμήμα πωλήσεων μας για να διαμορφώσουμε μαζί ένα πακέτο υποστήριξης κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου.

Συνήθως ενεργοποιείται εντός 4-12 ωρών.

Με τον όρο cloud εννοούμε ότι το VPS βρίσκεται και τρέχει ταυτόχρονα σε παραπάνω του ενός φυσικού μηχανήματος (διάταξη υψηλής διαθεσιμότητας) εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία του ακόμη και στην περίπτωση βλάβης υλικού (hardware failure) ενός φυσικού μηχανήματος.

Load More