×

Η υποστήριξη είναι πάντα πρόθυμη και εφόσον έχουν τον χρόνο πολλές φορές βοηθάνε και με ζητήματα εκτός των αρμοδιοτήτων τους. Άριστοι επαγγελματίες!

– Ιωάννης Μάνος

Δείτε όλο το σχόλιο

‘Όλη η ομάδα αποτελείται από ανθρώπους με τεράστια γνώση και εμπειρία του αντικειμένου τους. Αυτό μου δίνει την δυνατότητα να αφοσιωθώ αποκλειστικά με το κομμάτι του web design χωρίς να χρειάζεται να ανησυχώ για το πώς θα αντιμετωπίσω προβλήματα που θα προκύψουν με την φιλοξενία μου.

– Βασίλης-Μάριος Γαλανάκης , OpticWeb

Δείτε όλο το σχόλιο

Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι οι καλύτεροι επαγγελματίες του χώρου στην Ελλάδα. Διαφέρουν για την γρήγορη και ευγενική τους υποστήριξη σε κάθε επαφή μαζί τους. Όσων αφορά τις υποδομές τους, μακράν οι γρηγορότερες ανάμεσα από τους Έλληνες παρόχους φιλοξενίας που έχω δοκιμάσει. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα. Συνεχίστε έτσι!

– Ανδρέας Ιωάννου

Δείτε όλο το σχόλιο

Άριστοι επαγγελματίες, εξαιρετικά μηχανήματα στα οποία φιλοξενούνται οι ιστοσελίδες μας, αξιόπιστη υποστήριξη που ξέρει πολύ καλά την δουλειά της.

– Δημήτρης Ουζούνογλου

Δείτε όλο το σχόλιο

Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση και άρτια υποστήριξη σας!

– Ιωακείμ Ανδρεάδης

Δείτε όλο το σχόλιο

Άμεση ανταπόκριση για ένα πολύ ιδιαίτερο πρόβλημα της web εφαρμογής μου. Έγινε αμέσως κατανοητό και η λύση δόθηκε σε λίγα λεπτά. Θεωρώ ότι παρά την δυσκολία του ζητήματος, δεδομένου ότι δεν αφορούσε κάποια κοινή ερώτηση, η υποστήριξη ήταν άψογη και γνωρίζει το αντικείμενο της σε βάθος.

– Ροδή Δημητριάδου

Δείτε όλο το σχόλιο