×

Λύσεις Φιλοξενίας σε Ελληνικό Datacenter για Web-Designers, Developers και Agencies

Στην FASTPATH προσφέρουμε πακέτα Cloud φιλοξενίας ειδικά διαμορφωμένα για τις ανάγκες επιχειρήσεων του κλάδου από τις ιδιόκτητες υποδομές μας στο κορυφαίο datacenter SNC-2 της Synapsecom στην Αθήνα.

[rpt name=”agency”]
Οι σειρές Cloud SSD Pro, Managed Cloud Hosting και Cloud SSD VPS μπορούν να παραμετροποιηθούν πλήρως στις δικές σας ειδικές ανάγκες σε χώρο, bandwidth ή ρυθμίσεις εφαρμογών.

Σχεδιασμένο Για Τον Επαγγελματία

 • Κορυφαίο Hardware

  Dell servers τελευταίας γενιάς εξοπλισμένοι με enterprise SSD δίσκους της Samsung για κορυφαίες επιδόσεις.

 • Ελληνικό Datacenter

  Ιδιόκτητες υποδομές στο SNC-2 datacenter της Synapsecom με άψογη συνδεσιμότητα με Ελλάδα και εξωτερικό.

 • Shell Access

  Όλα μας τα πακέτα επιτρέπουν την πρόσβαση μέσω SSH για την διευκόλυνση της διαχείρισης.

 • Κορυφαία Υποστήριξη

  Αξεπέραστη τεχνική υποστήριξη από τους άρτια καταρτισμένους τεχνικούς μας, δίπλα σας 7 μέρες την εβδομάδα 365 μέρες τον χρόνο.

 • .GR Domain Names 13,90€/2ετία

  Μεγάλο χαρτοφυλάκιο ονομάτων χώρου; Μειώστε τα έξοδα σας με την χαμηλότερη τιμή κατοχύρωσης ή ανανέωσης στην Ελλάδα!

 • Πλεονέκτημα SEO

  Κορυφαίο hardware και άψογο connectivity σας εξασφαλίζουν υψηλότερες θέσεις στα αποτελέσματα αναζητήσεων.

 • Πολλαπλές εκδόσεις PHP

  Εύκολη ενεργοποίηση πολλαπλών εκδόσεων PHP για την φιλοξενία legacy ιστοσελίδων και web εφαρμογών.

 • 1 Click WordPress & Joomla Install

  Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση WordPress, Joomla και άλλων CMS με ένα κλικ μέσω Plesk control panel.

Γρήγορη & Καταρτισμένη Υποστήριξη — Κάθε Φορά

 

Όλοι οι πάροχοι φιλοξενίας υπόσχονται «φανατική» υποστήριξη, πόσοι όμως είναι πραγματικά σε θέση να την παρέχουν;

Η ομάδα μας απαρτίζεται αποκλειστικά από καταρτισμένους μηχανικούς Linux και προγραμματιστές, έκαστος με πολυετή εμπειρία στον χώρο του και μεγάλη συνεισφορά σε ποικίλα project ανοιχτού κώδικα.

Κάθε πελάτης της FASTPATH ανεξαρτήτως μεγέθους, έχει πρόσβαση στην γνώση και την πρακτική εμπειρία των ανθρώπων μας για την έγκαιρη και ορθή αντιμετώπιση οποιοδήποτε τυχόν προβλήματος αντιμετωπίσει.

FASTPATH Σημαίνει Επιδόσεις

Στην εικόνα βλέπετε τις επιδόσεις της ίδιας ιστοσελίδας πριν και μετά την μεταφορά από συμβατικό περιβάλλον φιλοξενίας ανταγωνιστή παρόχου προς την FASTPATH.

Οι τεχνικοί μας εφάρμοσαν σειρά βελτιστοποιήσεων για την επίτευξη των χαμηλότερων χρόνων φόρτωσης στην Ελλάδα.

Λεπτομέρειες Δοκιμής:
— Η δοκιμή αφορά την ίδια ιστοσελίδα, η διαφορά στον αριθμό αιτημάτων οφείλεται στον συνδυασμό αιτημάτων που πραγματοποιεί αυτόματα ο web server μας (χρήση mod_pagespeed) σε στατικά αρχεία Javascript και CSS για ακόμη υψηλότερες επιδόσεις.
— Για την δοκιμή χρησημοποιήθηκε το sitespeed.gr.
Σύγκριση latency παρόχων hosting σε πραγματικές συνθήκες από την Ελλάδα

 

Οι κοντινές γεωγραφικά υποδομές της FASTPATH (SNC-2 Datacenter - Αθήνα) εξασφαλίζουν εξαιρετικά χαμηλό latency στους επισκέπτες σου από την Ελλάδα και την Κύπρο το οποίο έχει άμεσο, αισθητό αντίκτυπο στον χρόνο πρώτου byte (TTFB) της ιστοσελίδας σου.

• Οι χρόνοι φόρτωσης για κάθε πάροχο είναι ο μέσος όρος 10 μετρήσεων με διάστημα 2 λεπτών μεταξύ κάθε μέτρησης.

• Οι δοκιμές για όλους τους παρόχους πραγματοποιήθηκαν την ίδια μέρα (εργάσιμη) μεταξύ 01:00 π.μ. και 02:00 π.μ., από την ίδια γραμμή VDSL 50Mbps (interleaved).

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.

Συχνές Ερωτήσεις

Σε κανένα από τα πακέτα μας δεν έχουμε θέσει τεχνητούς περιορισμούς όπως μέγιστο αριθμό domain name ή sub-domain που μπορούν να φιλοξενηθούν σε ένα πακέτο.

Επομένως μπορείτε να φιλοξενήσετε όσες ιστοσελίδες επιθυμείτε μέχρι το όριο τον πόρων κάθε πακέτου, όπως χώρο στο δίσκο, CPU, RAM, I/O κλπ.

Φυσικα! Με την αγορά οποιουδήποτε πακέτου φιλοξενίας Cloud SSD Pro προσφέρουμε δωρεάν μεταφορά μέχρι 10 ιστοσελίδων. Η μεταφορά μεγαλύτερου αριθμού ιστοσελίδων από τους τεχνικούς μας χρεώνεται 5€ + ΦΠΑ ανα domain name.

Προσφέρουμε πλήρη υποστήριξη για τυχόν ζητήματα που θα αντιμετωπίσετε με την φιλοξενία (π.χ. PHP, email, Plesk, network issues, κλπ).

Δεν προσφέρουμε υποστήριξη για ζητήματα που αφορούν τον κώδικα ή την παραμετροποίηση κάποιας ιστοσελίδας (WordPress, Drupal, etc) αν και πολλές φορές οι τεχνικοί μας – φόρτου εργασίας επιτρέποντος – θα σας υποδείξουν την λύση στο πρόβλημα.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε αυξημένη υποστήριξη η οποία περιλαμβάνει την αντιμετώπιση προβλημάτων στον κώδικα η την παραμετροποίηση ιστοσελίδων που φιλοξενείται σε κάποιο από τα πακέτα μας, προσφέρουμε managed SLA με συγκεκριμένες ώρες αυξημένης υποστήριξης κάθε μήνα από τους έμπειρους τεχνικούς και developers μας σε προσιτές τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες και ακριβή κοστολόγηση αναφορικά με τα managed SLA μας επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων.

Πέραν των πακέτων Cloud VPS όπου παρέχεται full root access, όλα μας τα πακέτα φιλοξενίας υποστηρίζουν την πρόσβαση μέσω SSH για την περαιτέρω διευκόλυνση σας.

Ακριβώς για εσάς δημιουργήσαμε την FASTPATH :). Προτού απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση είναι σημαντικό να χωρίσουμε τις Ελληνικές εταιρείες που προσφέρουν φιλοξενία σε 2 μεγάλες κατηγορίες.

Η πρώτη απαρτίζεται από εκατοντάδες μικρές επιχειρήσεις και εταιρείες που μισθώνουν μεμονωμένους server σε datacenter του εξωτερικού (με ιδιαίτερη προτίμηση στην Hetzner της Γερμανίας λόγο κόστους). Η συνήθης πρακτική σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η τοποθέτηση κάποιου panel διαχείρισης και η πώληση πακέτων. Οι συγκεκριμένοι πάροχοι έχουν μηδενικό έλεγχο επί του υλικού (hardware) των διακομιστών τους προσφέροντας έτσι φιλοξενία αμφιβόλου επιδόσεων και αξιοπιστίας.

Η δεύτερη και πολύ μικρότερη σε αριθμό εταιριών κατηγορία είναι εταιρείες που προσφέρουν πακέτα φιλοξενίας από δικές τους υποδομές σε Ελληνικά datacenter. Σε αυτήν την δεύτερη κατηγορία παρόχων ανήκει και η FASTPATH.

Στην FASTPATH συνδυάζουμε υψηλή τεχνική κατάρτιση με ιδιόκτητο hardware τελευταίας γενιάς σε διάταξη cloud, δίνοντας μας την δυνατότητα να προσφέρουμε φιλοξενία υψηλών επιδόσεων και διαθεσιμότητας απευθείας από την Ελλάδα με όλα τα οφέλη που αυτό συνεπάγεται για τους Έλληνες πελάτες και επισκέπτες σας.

Η μίσθωση ή το colocation ενός ή περισσοτέρων dedicated server στην Ελλάδα ή το εξωτερικό σαφέστατα αποτελεί μια «τίμια» επιλογή για μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις του κλάδου.

Είναι όμως μια επιλογή η οποία συνοδεύετε από σημαντικά μειονεκτήματα όπως:

 • Η σωστή, ασφαλής διαχείριση και βέλτιστη παραμετροποίηση ενός dedicated server απαιτεί σημαντικές τεχνικές και πρακτικές γνώσεις ή ελλείψει αυτών σημαντικές δαπάνες σε προσωπικό ή ΙΤ outsourcing.
 • Η μίσθωση dedicated server από budget παρόχους του εξωτερικού όπως Hetzner ή Leaseweb δεν σας επιτρέπει κανέναν έλεγχο η εποπτεία του υλικού (hardware) του διακομιστή. Έχουμε δει ουκ ολίγες φορές διακομιστές να παραδίδονται στους πελάτες με δίσκους που έχουν ήδη λειτουργήσει δεκάδες χιλιάδες ώρες.
 • Οποιαδήποτε βλάβη στο υλικό του διακομιστή (hardware) μπορεί να χρειαστεί ή και να υπερβεί τις 24 ώρες για να αποκατασταθεί – σενάριο καταστροφικό για τους απαιτητικούς πελάτες σας.
 • Όλοι οι φυσικοί dedicated servers έρχονται με συγκεκριμένους πόρους (Δίσκοι, CPU, RAM) οι οποίοι παραμένουν στατικοί σε μέγεθος και τιμολόγηση, δεν μπορούν αυξομειωθούν βάση τον συνεχώς μεταβαλλόμενων αναγκών σας χωρίς downtime.

Η μεταφορά της φιλοξενίας ολόκληρου ή μέρους του πελατολογίου σας στις Cloud υποδομές μας θα σας ωφελήσει γιατί:

 • Μηδενίζετε τον απαιτούμενο χρόνο ή τις δαπάνες για την ορθή και ασφαλή διαχείριση και επιτήρηση του διακομιστή σας.
 • Οι βλάβες και αστοχίες υλικού σας αφήνουν ανεπηρέαστους αφού χάρις τις τεχνολογίες Cloud εξυπηρετήστε πάντοτε από περισσοτέρους εκ του ενός διακομιστή εξασφαλίζοντας υπερ-ηψηλή διαθεσιμότα υπηρεσιών προς τους πελάτες σας.
 • Οι πόροι συστήματος (δίσκος, CPU, RAM) και το κόστος αυτών, μπορούν να αυξηθούν ή να μειωθούν γραμμικά και κατ’ απαίτηση ακολουθώντας την πορεία των δραστηριοτήτων σας με μηδενική διακοπή παροχής υπηρεσιών (downtime).
 • Προσφέρουμε φιλική, γρήγορη και άρτια καταρτισμένη υποστήριξη στα Ελληνικά για οποιοδήποτε ζήτημα τυχόν προκύψει με την φιλοξενία σας.

Το τμήμα πωλήσεων και οι τεχνικοί μας είναι στην διάθεση σας για να αξιολογήσουν τις ακριβείς σας ανάγκες και να σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε την μετάβαση από dedicated server εξωτερικού στις σύγχρονες Cloud υποδομές της FASTPATH στην Ελλάδα.

Load More