×

6 Λόγοι να μας προτιμήσεις

 1. Πραγματικό cloud hosting στην Ελλάδα

  Η FASTPATH παρέχει πραγματικό cloud hosting μέσω των ιδιόκτητων υποδομών της σε Ελληνικό datacenter στην καρδιά της Αθήνας, εξασφαλίζοντας για εσάς την αδιάκοπη λειτουργία της επιχείρησης σας χωρίς τον κίνδυνο αποτυχίας υλικού του φυσικού διακομιστή που έχει το "παραδοσιακό" web hosting.

 2. Βέλτιστη σχέση ποιότητας κόστους

  Στην FASTPATH θα βρεις ανταγωνιστικές τιμές χωρίς συμβιβασμούς σε ποιότητα, διαθεσιμότητα ή υποστήριξη.

 3. Γρήγορη και καταρτισμένη τεχνική υποστήριξη

  Οι άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί μας είναι στην διάθεση σου 7x7x365 για να σε βοηθήσουν με οποιοδήποτε θέμα αντιμετωπίσεις με την φιλοξενία σου – χωρίς υπεκφυγές και καθυστερήσεις.

 1. Ξεκάθαρη τιμολογιακή πολιτική χωρίς ψιλά γράμματα

  Οι τιμές που διαφημίζουμε είναι πραγματικές και δεν απαιτούν τριετή προπληρωμή και δέσμευση ή οποιαδήποτε άλλη ακροβασία για να επιτευχθούν.

 2. 0% Overselling – 100% Resources

  Σε όλα μας τα πακέτα φιλοξενίας οι πόροι κάθε πακέτου δεσμεύονται 100% για αποκλειστικά δική σου χρήση. Δεν πουλάμε παραπάνω resources απ’ όσα διαθέτουν τα φυσικά μηχανήματα μας, αποφεύγοντας έτσι καθυστερήσεις και διακοπές λειτουργίας.

 3. Υψηλή ασφάλεια

  Χάρη στις συνεχείς αναβαθμίσεις και την πολύ-επίπεδη πολιτική ασφαλείας μας με διαβαθμισμένη πρόσβαση του προσωπικού μας μπορείς να είσαι σίγουρος πως δεν θα βρεθείς αντιμέτωπος με δυσάρεστες εκπλήξεις.