×

FASTPATH SSD Cloud Hosting — έως και 400% Καλύτερες Επιδόσεις

Απογείωσε την ιστοσελίδα σου με μέχρι και 400% καλύτερους χρόνους φόρτωσης σε σχέση με το συμβατικό hosting, αποκλειστικά από Ελληνικό datacenter.

6 Λόγοι να επιλέξεις τo Cloud SSD Basic της FASTPATH

 • Κορυφαίες Επιδόσεις & Διαθεσιμότητα

  Οι ιδιόκτητοι, υπερσύγχρονοι servers της Dell εξοπλισμένοι με enterprise SSDs της Samsung εγκατεστημένοι σε διάταξη υψηλής διαθεσιμότητας (high availability cluster/cloud) εξασφαλίζουν κορυφαίες επιδώσεις και διαθεσιμότητα για την ιστοσελίδα σας.

 • Καταρτισμένη Υποστήριξη

  Αξεπέραστη τεχνική υποστήριξη από τους άρτια καταρτισμένους τεχνικούς μας, δίπλα σας 7 μέρες την εβδομάδα 365 μέρες τον χρόνο.

 • Security & GDPR

  Τηρούμε στο ακέραιο τα αυστηρότερα πρότυπα ασφαλείας, εξασφαλίζοντας για εσάς και την επιχείρηση σας τον μέγιστο βαθμό προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις σε επίπεδο φιλοξενίας, συμβάλλοντας στην εναρμόνιση της επιχείρησης σας με τις επιταγές του GDPR.

 • Ελληνικό Datacenter

  Ιδιόκτητος εξοπλισμός στο κορυφαίο datacenter της Synapsecom, στην «καρδιά» της Αθήνας με άψογο connectivity προς όλους τους παρόχους, εξασφαλίζοντας χαμηλό latency για τους επισκέπτες σας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 • 0% Ψιλά Γράμματα – 100% Resources

  Στην FASTPATH δεν θα συναντήσεις πακέτα φιλοξενίας με «απεριόριστους πόρους» και πολιτική ορθής χρήσης κρυμμένη στους όρους χρήσης. Οι πόροι κάθε πακέτου είναι ξεκάθαροι και εξ ’ολοκλήρου στην διάθεση σου - χωρίς εκπλήξεις.

 • Ξεκάθαρη Τιμολογιακή Πολιτική

  Διαφανής, απλή τιμολογιακή πολιτική χωρίς κρυφές χρεώσεις και «υποχρεωτικές αναβαθμίσεις». Δεν διαφημίζουμε μηνιαίες τιμές που απαιτούν 3τή προ-πληρωμή.

Γρήγορη & Καταρτισμένη Υποστήριξη — Κάθε Φορά

 

Όλοι οι πάροχοι φιλοξενίας υπόσχονται «φανατική» υποστήριξη, πόσοι όμως είναι πραγματικά σε θέση να την παρέχουν;

Η ομάδα μας απαρτίζεται αποκλειστικά από καταρτισμένους μηχανικούς Linux και προγραμματιστές, έκαστος με πολυετή εμπειρία στον χώρο του και μεγάλη συνεισφορά σε ποικίλα project ανοιχτού κώδικα.

Κάθε πελάτης της FASTPATH ανεξαρτήτως μεγέθους, έχει πρόσβαση στην γνώση και την πρακτική εμπειρία των ανθρώπων μας για την έγκαιρη και ορθή αντιμετώπιση οποιοδήποτε τυχόν προβλήματος αντιμετωπίσει.

Αλλάζεις πάροχο; Σου κάνουμε δώρο 3 μήνες Cloud SSD Basic!

Αλλάζεις πάροχο; Σου κάνουμε δώρο 3 μήνες Cloud SSD Basic!

Όροι και προϋποθέσεις:
— Απαραίτητη προϋπόθεση η αγορά πακέτου φιλοξενίας με ελάχιστη διάρκεια 12 μήνες.
— Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για νέους πελάτες με την αγορά νέου πακέτου φιλοξενίας.
— H παρούσα προσφορά δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις.

Για να διεκδικήσεις το bonus σου, προχώρησε στην αγορά οποιουδήποτε πακέτου φιλοξενίας Cloud SSD Basic επιθυμείς και επικοινώνησε μαζί μας για να σου πιστώσουμε τους επιπλέον δωρεάν μήνες στο νέο πακέτο φιλοξενίας σου!

Σύγκριση με κυριότερους ανταγωνιστές σε πραγματικές συνθήκες

Προς απόδειξη της ποιότητας των υποδομών μας, πραγματοποιούμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα δοκιμές και συγκρίσεις με τους 3 μεγαλύτερους ανταγωνιστές μας στον κλάδο παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας στην Ελλάδα.

Το παρακάτω γράφημα αφορά μέτρηση ταχύτητας ανταπόκρισης ιστοσελίδας WordPress 1MB (TTFB).

FASTPATH 247ms
Ανταγωνιστής 1 584ms
Ανταγωνιστής 2 363ms
Ανταγωνιστής 3 420ms
0
100
200
300
400
500

Μεθοδολογία μετρήσεων

 • Οι χρόνοι φόρτωσης για κάθε πάροχο είναι ο μέσος όρος 10 μετρήσεων με διάστημα 2 λεπτών μεταξύ κάθε μέτρησης.
 • Οι δοκιμές για όλους τους παρόχους πραγματοποιήθηκαν την ίδια μέρα (εργάσιμη) μεταξύ 01:00 π.μ. και 02:00 π.μ., από την ίδια γραμμή VDSL 50Mbps.
 • Οι χρόνοι φόρτωσης αφορούν πανομοιότυπη σε περιεχόμενο και παραμετροποιήσεις ιστοσελίδα WordPress μεγέθους 1ΜΒ.
 • Για τους σκοπούς της δοκιμής, αγοράσαμε ως ιδιώτες το βασικό πακέτο φιλοξενίας κάθε παρόχου διάρκειας ενός μήνα και το συγκρίναμε με το βασικό πακέτο φιλοξενίας της FASTPATH.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα; Ζήτησε να σε καλέσουμε!

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας εκπρόσωπος μας θα σε καλέσει εντός 24 ωρών.

Συχνές Ερωτήσεις Cloud SSD Basic

Μπορείς να μας καλέσεις στο 210-220-8929 όπου ένας εκπρόσωπος του τμήματος πωλήσεων θα σε βοηθήσει να επιλέξεις το πακέτο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου.

Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την φόρμα επικοινωνίας ή να ζητήσεις να σε καλέσουμε εμείς.

Φυσικά! Με την αγορά οποιουδήποτε πακέτου φιλοξενίας της FASTPATH σας παρέχουμε δωρεάν την μεταφορα εώς 10 ιστοσελίδων. Η μεταφορά γίνεται άμεσα και με μηδενική διακοπή στην λειτουργία τις ιστοσελίδας σας.

Διότι κανένας πάροχος δεν προσφέρει πραγματικά απεριόριστο χώρο στους δίσκους του, όλοι οι πάροχοι φιλοξενίας που διαφημίζουν απεριόριστο χώρο στους δίσκους τους έχουν πάντα καλά κρυμμένη με ψιλά γράμματα κάποια πολιτική ορθής χρήσης.

Στην FASTPATH κάθε GB SSD δίσκου που περιέχει το πακέτο σου είναι 100% δεσμευμένο για αποκλειστικά δική σου χρήση!

Όσο πιο κοντά (χιλιομετρικά) βρίσκεται ο server που φιλοξενεί την ιστοσελίδα σου στους επισκέπτες της τόσο κατά κανόνα πιο γρήγορα θα «φορτώνει». Αυτό έχει ουσιαστικό αντίκτυπο στην θέση της ιστοσελίδας στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google καθώς και στο ποσοστό εγκατάλειψης της σελίδας (bounce rate) ή στην περίπτωση ενός e-shop στο ποσοστό εγκατάλειψης του καλαθιού πριν την πληρωμή (cart abandonment rate). Δεν μας πιστεύετε; Το λέει η ίδια η Google δια στόματος του εκπροσώπου της για ζητήματα αναζήτησης Matt Cutts. Όλοι οι διακομιστές και λοιπή υποδομή δικτύου της FASTPATH βρίσκονται στο πιστοποιημένο κατά ISO 9001:2015 & 27001:2013 datacenter της Synapsecom στην καρδιά των Αθηνών, με άψογη συνδεσιμότητα προς την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό.

Φυσικά! Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν μείνετε 100% ευχαριστημένοι απο τις υπηρηρεσίες φιλοξενίας, η FASTPATH παρέχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών από την ημερομηνία έναρξης του πακέτου φιλοξενίας.

Σ’ αυτή την περίπτωση, επιστρέφεται στον πελάτη όλο το ποσό της συνδρομής του εκτός εάν αυτό το ποσό συμπεριλαμβάνει πρόσθετα έξοδα (αγορά ή ανανέωση domain name, προμήθειες τραπεζών ή πιστωτικών καρτών, έξοδα εγκατάστασης, πρόσθετες υπηρεσίες), οπότε παρακρατούνται τα παραπάνω έξοδα.

Έχουμε δει διαφορές στην ταχύτητα φόρτωσης ιστοσελίδων που έχουν μεταφερθεί στην FASTPATH που αγγίζουν ή και ξεπερνούν το 300%, αναλόγως την γεωγραφική τοποθεσία του προηγούμενου παρόχου καθώς και τον «συνωστισμό» που επικρατούσε στους διακομιστές του.

Αυτό το πετυχαίνουμε γιατί δεν κάνουμε το λεγόμενο overselling, δηλαδή την πώληση περισσότερων πακέτων (συνεπώς και πόρων) απ’ όσα πραγματικά μπορεί να «σηκώσει» ένας φυσικός server ή πολλαπλοί server σε διάταξη cluster.

Load More