×

Ειδικές λύσεις φιλοξενίας για ειδησεογραφικές ιστοσελίδες κάθε μεγέθους

  • Cloud SSD Basic

   από
   4,9 μήνα
   χωρίς ΦΠΑ
   Mικρά News Portals
   Ελληνικό Datacenter | Cloud Server
   Premium Cloud Hosting για ειδησεογραφικές ιστοσελίδες χαμηλής επισκεψιμότητας και κατανάλωσης πόρων.
  • Managed Hosting

   από
   19 μήνα
   χωρίς ΦΠΑ
   Aπαιτητικά News Portals
   Ελληνικό Datacenter | Cloud Server
   Managed Hosting για ειδησεογραφικές ιστοσελίδες υψηλών απαιτήσεων με εγγυημένα τους καλύτερους χρόνους φόρτωσης στην Ελλάδα.
  • Managed VPS

   από
   50 μήνα
   χωρίς ΦΠΑ
   Aπαιτητικά News Portals
   Ελληνικό Datacenter | Cloud Server
   Πλήρως απομονωμένη φιλοξενία υψηλών επιδόσεων για απαιτητικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες ή ειδικά services.

Τι μπορούμε να κάνουμε για το δικό σας portal

Εκτός από «χώρο» για τις ιστοσελίδες σας, στην FASTPATH θα βρείτε μια ολοκληρωμένη λύση φιλοξενίας με την υποστήριξη που χρειάζεστε για να αφοσιωθείτε στην ενημέρωση του αναγνωστικού σας κοινού και όχι στην διαχείριση server.

Έως και 400% καλύτεροι χρόνοι φόρτωσης

Οι ιδιόκτητες low latency Cloud υποδομές μας στο SNC-2 datacenter της Synapsecom στην Αθήνα σε συνδυασμό με βελτιστοποιήσεις σε επίπεδο ιστοσελίδας μας επιτρέπουν να εγγυηθούμε τους καλύτερους χρόνους φόρτωσης στην Ελλάδα.

Αντέξτε οποιονδήποτε φόρτο επισκεπτών

Έκτακτες ειδήσεις ή viral posts «κρεμάνε» τον server σας; Οι Cloud υποδομές μας θα σας επιτρέψουν να εξυπηρετείτε τους αναγνώστες σας αποτελεσματικά ακόμη και δεκάδες χιλιάδες χρήστες παράλληλα online.

Αφήστε την διαχείριση του server σε εμάς

Απαλλαχτείτε από το «βάρος» (εργατοώρες και κόστος) διαχείρισης του server σας και αφήστε την σωστή αρχική παραμετροποίηση, βελτιστοποίηση και συντήρηση του περιβάλλοντος φιλοξενίας στους έμπειρους τεχνικούς μας.

Καλύτερη θέση στο Google News

O χρόνος φόρτωσης είναι καθοριστικής σημασίας παράγοντας ranking στο Google News καθώς η Google θέλει να εξασφαλίσει την βέλτιστη δυνατή εμπειρία πλοήγησης για τους χρήστες.

Αυξήστε τα διαφημιστικά σας έσοδα

Η μείωση του χρόνου φόρτωσης βελτιώνει την εμπειρία πλοήγησης των επισκεπτών σας και αυξάνει τα pageviews ανα επίσκεψη. Το αποτέλεσμα είναι αύξηση των διαφημιστικών σας εσόδων από Google Ads και άλλα κανάλια CPM.

Premium υποστήριξη 24/7/365

Οι έμπειροι τεχνικοί μας βρίσκονται στο πλευρό σας 24/7/365 για να επιλύσουν οποιοδήποτε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίσετε με ευγένεια, προθυμία και πρωτίστως ταχύτητα – κάθε φορά.

Υποδομές στις οποίες μπορείτε να εμπιστευτείτε το πολυτιμότερο σας asset, τα δεδομένα σας

Υποδομές & Τεχνολογία

Τι λένε οι πελάτες μας για τις υπηρεσίες μας

MAG24.GR - Λαμία

Εν όψη εκλογών αποφασίσαμε να μεταφέρουμε την φιλοξενία του ειδησεογραφικού μας portal στην FASTPATH καθώς ο dedicated server που μισθώναμε στην Hetzner αδυνατούσε πλεον να καλύψει την συνεχώς αυξανόμενη επισκεψιμότητα του portal μας με αποτέλεσμα οι επισκέπτες να αντιμετωπίζουν μεγάλες καθυστερήσεις ή ακόμη και timeouts τις ώρες αιχμής.

Το αποτέλεσμα ξεπέρασε κατα πολύ τις προσδοκίες μας - ο μέσος χρόνος φόρτωσης έπεσε από τα σχεδόν 12 δευτερόλεπτα στα μόλις 3, ανεξαρτήτως φόρτου επισκεπτών!

Η συντακτική ομάδα
https://mag24.gr

inkomotini.news - Κομοτηνή

Το 2016, μετά από σειρά θετικών συστάσεων, επικοινωνήσαμε με την FASTPATH και επιλέξαμε να μεταφέρουμε το inkomotini.news σε managed hosting. Η κίνηση αυτή μας έδωσε την δυνατότητα να αντέξουμε τεράστια «κύματα» επισκεπτών χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ενώ παράλληλα βελτίωσε την «εμπειρία» των αναγνωστών του portal μας.

Μετά από 3+ χρόνια εξαιρετικής συνεργασίας, συστήνουμε ανεπιφύλακτα την FASTPATH για οποιαδήποτε απαιτητική εφαρμογή φιλοξενίας.

Ιωάννης Πετρακόπουλος
https://inkomotini.news/

Ελάτε να συζητήσουμε για τις δικές σας ανάγκες φιλοξενίας

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας εκπρόσωπος μας θα σας καλέσει εντός 24 ωρών.

Συχνές Ερωτήσεις Ειδησεογραφικά Portals

a

Ποιός τύπος φιλοξενίας είναι καταλληλότερος για την ειδησεογραφική μας ιστοσελίδα;

Μικρά ειδησεογραφικά sites και portals χαμηλής σχετικά επισκεψιμότητας (κάτω από ~1000 επισκέπτες ημερησίως) και χωρίς ειδικές απαιτήσεις μπορούν να φιλοξενηθούν στα πακέτα Cloud SSD Basic & Cloud SSD PRO.

Ειδησεογραφικές ιστοσελίδες μεσαίας, υψηλής και υπερυψηλής επισκεψιμότητας ή ειδικών απαιτήσεων ενδείκνυται να φιλοξενηθούν σε κάποιο από τα πακέτα Managed Hosting που προσφέρουμε.

Αν χρειάζεστε βοήθεια για την επιλογή του καταλληλότερου πακέτου φιλοξενίας για την ιστοσελίδας σας, επικοινωνήστε μαζί μας.

a

Έχουμε Dedicated Server/VPS, γιατί να μεταφερθούμε σε Managed Hosting της FASTPATH;

Η μεταφορά του ειδησεογραφικού σας portal απο dedicated server ή VPS σε Managed Hosting της FASTPATH προσφέρει σειρά απο οφέλη, συμπεριλαμβανομένων:

 1. Αναλαμβάνουμε εμείς εξ’ολοκλήρου την διαχείριση της φιλοξενίας σας – δεν χρειάζετε να δαπανάτε εργατοώρες και χρήματα σε outsourcing για εργασίες system administration ή σε ειδικά SLA υποστήριξης – συμπεριλαμβάνεται ήδη στην τιμή των πακέτων Managed Hosting.
 2. Μπορούμε να προσφέρουμε μεγάλες βελτιώσεις (έως και 400% σε ορισμένες περιπτώσεις) στους χρόνους φόρτωσης της ιστοσελίδας σας.
 3. Οι Cloud υποδομές μας σας επιτρέπουν να κάνετε scale πάρα πολύ εύκολα, δηλαδή μπορούμε ανα πάσα στιγμή να προσθέσουμε τους απαραίτητους πόρους για να ανταπεξέλθεται σε οποιοδήποτε μεγάλο «κύμα» επισκεψημότητας χωρίς downtime ή καθυστερήσεις όπως θα γινόταν στην περίπτωση ενός dedicated server ή συμβατικού VPS.
a

Με ποιόν τρόπο πετυχαίνετε «τους καλύτερους χρόνους φόρτωσης στην Ελλάδα» όπως ισχυρίζεστε; 

Για κάθε ιστοσελίδα που φιλοξενούμε εγγυόμαστε πως θα έχει τον μικρότερο χρόνο φόρτωσης έναντι οποιουδήποτε άλλου παρόχου φιλοξενίας στην Ελλάδα σε συγκρίσιμο τύπο φιλοξενίας. 

Πώς το επιτυγχάνουμε:

 1. Όλοι οι πελάτες μας φιλοξενούνται στις ιδιόκτητες Cloud υποδομές μας στο κορυφαίο SNC-2 datacenter της Synapsecom στην Αθήνα, πράγμα το οποίο μας επιτρέπει να προσφέρουμε εξαιρετικές επιδόσεις και πολύ χαμηλό latency για τους επισκέπτες σας από την Ελλάδα.
 2. Πραγματοποιούμε βελτιστοποιήσεις σε επίπεδο ιστοσελίδας (έλεγχος ορθής λειτουργίας caching, profiling με ειδικά εργαλεία, κ.α.) για να εντοπίσουμε παράγοντες καθυστέρησης (π.χ. υπερβολικό αριθμό queries εξαιτίας συγκεκριμένου plugin) και εφαρμόζουμε η προτείνουμε τις αντίστοιχες λύσεις. 
 3. Βελτιστοποιήσεις στο περιβάλλον φιλοξενίας (Managed Hosting) ειδικά για την ιστοσελίδα του εκάστοτε πελάτη, όπως Redis Cache, Mod_Pagespeed, Varnish, κ.α με στόχο την επίτευξη ακόμη χαμηλότερων χρόνων φόρτωσης.
a

Πόσο θα μειωθεί ο χρόνος φόρτωσης της ιστοσελίδας μας μετά την μεταφορά στην FASTPATH;

Δυστυχώς δεν μπορεί να δοθεί μία δεσμευτική απάντηση πριν την μεταφορά της ιστοσελίδας σας ή την δημιουργία staging site λόγω της πληθώρας παραμέτρων και μεταβλητών που καθορίζουν τον χρόνο φόρτωσης μιας ιστοσελίδας. 

Στην πλειονότητα των περιπτώσεων η βελτίωση κυμαίνεται μεταξύ του 30% και 400%, αναλόγως τον προηγούμενο πάροχο, τον φόρτο στους διακομιστές του (overselling) και φυσικά την ίδια την ιστοσελίδα και τις βελτιστοποιήσεις που θα εφαρμοστούν σε αυτή και το περιβάλλον φιλοξενίας. 

Πριν και μετά από οποιαδήποτε μεταφορά, προτείνουμε να δοκιμάζετε τις επιδόσεις των ιστοσελίδων σας στο https://sitespeed.gr, εργαλείο μέτρησης ταχύτητας ιστοσελίδων από Ελληνικές γραμμές internet για να έχετε μια ακριβή εικόνα.

Για μια πιό ακριβή εκτίμηση της βελτίωσης στον χρόνο φόρτωσης της ιστοσελίδας σας επικοινωνήστε μαζί μας

a

Προσφέρετε την δυνατότητα δοκιμής της υπηρεσίας;

Προσφέρουμε την δυνατότητα δημιουργίας staging site σε δοκιμαστικό πακέτο managed hosting για να μπορέσετε να κάνετε τις δικές σας συγκρίσεις και μετρήσεις.

Η συγκεκριμένη δυνατότητα προσφέρεται χωρίς χρέωση. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Load More