Blog

Πως να επιλέξεις το σωστό hosting για το e-shop σου

Οι επιδόσεις, η υποστήριξη και η αξιοπιστία της φιλοξενίας ενός e-shop είναι καθοριστικής σημασίας παράγοντες επιτυχίας. Πως, όμως, μπορεί μια επιχείρηση να επιλέξει την σωστή λύση βάση των δικών της αναγκών;

Τι είναι το Cloud Hosting, πώς λειτουργεί και γιατί να το επιλέξεις

Σε αυτό το άρθρο, για πρώτη φορά στα Ελληνικά, θα μάθεις τι ακριβώς είναι το Cloud Hosting, πώς λειτουργεί και γιατί αξίζει να το επιλέξεις για τις δικές σου ιστοσελίδες και εφαρμογές.

Αλλαγή παρόχου hosting: διαδικασία μεταφοράς ιστοσελίδας και σημεία προσοχής

Η αλλαγή παρόχου φιλοξενίας συχνά φαντάζει ως μια περίπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία, με σωστή όμως οργάνωση μπορεί να ολοκληρωθεί «αναίμακτα» σε λιγότερο από 24 ώρες!

Γιατί πρέπει να αναβαθμίσεις την PHP σου άμεσα

Άνω του 55% των ιστοσελίδων σήμερα στο Internet χρησιμοποιούν παλιές, μη-υποστηριζόμενες εκδόσεις PHP με σοβαρά κενά ασφαλείας και προβληματικές επιδόσεις.

Φθηνό vs Aκριβό Hosting: Τελικά πληρώνεις «αέρα» ή ποιότητα;

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί φαινομενικά ίδιες υπηρεσίες φιλοξενίας κοστολογούνται τόσο διαφορετικά από πάροχο σε παρόχο; Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε σε βάθος τις διαφορές μεταξύ «ακριβών» και «φθηνών» παρόχων hosting.

Γιατί τα εξερχόμενα email σου καταλήγουν στα SPAM

Αν τα email που στέλνεις απο το domain name σου καταλήγουν στον φάκελο spam του παραλήπτη ίσως έχεις χαρακτηριστεί ώς αποστολέας «υψηλού κινδύνου». Μάθε πως μπορείς να ελέγξεις το status σου και πως μπορείς να πετύχεις 98%+ παράδοση στο inbox.

Πόσο τζίρο χάνει ένα αργό eshop;

Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσουμε να «μετρήσουμε» τις συγκεκριμένες απώλειες βασιζόμενοι σε διεθνείς μελέτες αλλά και πραγματικά παραδείγματα Ελληνικών e-shop πριν και μετά την «επιτάχυνση» τους.

Γιατί να μεταφέρεις το hosting σου στην FASTPATH

Μάθε τι κάνουμε διαφορετικά από άλλους παρόχους φιλοξενίας και πώς εκπληρώνουμε την υπόσχεση μας για υψηλές επιδόσεις και κορυφαία αξιοπιστία.

7 Λόγοι να μην πληρώσεις ποτέ για SSL

Σίγουρα θα έχεις προσέξει τον καταιγισμό διαφημίσεων στο Internet για πιστοποιητικά SSL. Αυτό που παραλείπουν όμως να σου αναφέρουν είναι πως τα επί πληρωμή DV SSL είναι σχεδόν ίδια με τα δωρεάν DV SSL της Let’s Encrypt.

Overselling, η «μάστιγα» του hosting. Σε αφορά.

Ο «χώρος» του web hosting στην Ελλάδα αρχίζει να θυμίζει λίγο εκείνα τα γυμναστήρια που διαφημίζουν ετήσιες συνδρομές με 40 ευρώ. Γράφεσαι, πας μια φορά, χαμός από κόσμο, δεν ξαναπατάς ποτέ. Η συνταγή απλή, λέγεται overselling.

Γιατί το SSD Hosting Στην Ελλάδα Είναι «Κοροϊδία»

Οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας στην Ελλάδα υπόσχονται «διαστημικές» ταχύτητες SSD αλλά στην πραγματικότητα δεν παρέχουν ούτε αυτές ενός απλού μηχανικού δίσκου.