×

Managed Cloud Hosting με τους καλύτερους
χρόνους φόρτωσης στην Ελλάδα

Ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον φιλοξενίας για απαιτητικές ιστοσελίδες όπως eshop και news portals με έμφαση στις επιδόσεις και την υποστήριξη.

Στην managed φιλοξενία, αναλαμβάνουμε εμείς εξ ολοκλήρου το τεχνικό σκέλος της παρουσίας σας στο διαδίκτυο, ελευθερώνοντας έτσι χρόνο και πόρους οι οποίοι μπορούν να επενδυθούν στην διεύρυνση των δραστηριοτήτων σας και όχι στην αντιμετώπιση προβλημάτων στην ιστοσελίδα σας.

Προσφέρουμε άμεση λύση σε ιστοσελίδες και εφαρμογές που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιδόσεων, διαθεσιμότητας (downtime) ή ελλιπής υποστήριξης.

Ιδανικό για: WordPress/WooCommerce, Joomla, OpenCart, PrestaShop, Magento.

Γιατί να επιλέξετε managed φιλοξενία στην FASTPATH

 • #1 Σε Επιδόσεις Στην Ελλάδα

  Η εμπειρία και η υψηλή τεχνική κατάρτιση των ανθρώπων μας σε συνδυασμό με ιδιόκτητο hardware τελευταίας γενιάς σε διάταξη Cloud, εξασφαλίζουν για εσάς τις καλύτερες επιδόσεις φιλοξενίας στην Ελλάδα.
 • Premium Υποστήριξη

  Πλήρη υποστήριξη σε οποιοδήποτε ζήτημα αντιμετωπίσετε με την ιστοσελίδα σας, ακόμη και ζητημάτων εκτός της στενής αρμοδιότητας του hosting εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία της.
 • Συνεχή Software Updates

  Φροντίζουμε για ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία της ιστοσελίδας σας πραγματοποιώντας άμεσα update στην ίδια την ιστοσελίδα (CMS) αλλά και στο περιβάλλον φιλοξενίας (PHP, kernel updates, κ.α.)
 • Optimization & Performance Monitoring

  Εκτός της αρχικής βελτιστοποίησης και παραμετροποίησης παρακολουθούμε συνεχώς με αυτοματοποιημένο σύστημα τις επιδόσεις της ιστοσελίδας σας και παρεμβαίνουμε με τις απαραίτητες βελτιώσεις όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο.
 • Απομονωμένο Περιβάλλον Φιλοξενίας

  Η ιστοσελίδα σας τρέχει σε πλήρως απομονωμένο περιβάλλον φιλοξενίας (containers ή virtualization) με dedicated NGINX, Maria DB και PHP instances για πλήρη απομόνωση από άλλους πελάτες φιλοξενίας.
 • Προστασία Από Spam, Exploits & Hacks

  Εκτός της ασφάλειας σε επίπεδο server σας βοηθάμε να υιοθετήσετε τις βέλτιστες πρακτικές ασφάλειας για την πλήρη συμμόρφωση σας με τα αυστηρότερα πρότυπα προστασίας δεδομένων για τους πελάτες και επισκέπτες σας.

Γρήγορη & Καταρτισμένη Υποστήριξη — Κάθε Φορά

 

Όλοι οι πάροχοι φιλοξενίας υπόσχονται «φανατική» υποστήριξη, πόσοι όμως είναι πραγματικά σε θέση να την παρέχουν;

Η ομάδα μας απαρτίζεται αποκλειστικά από καταρτισμένους μηχανικούς Linux και προγραμματιστές, έκαστος με πολυετή εμπειρία στον χώρο του και μεγάλη συνεισφορά σε ποικίλα project ανοιχτού κώδικα.

Οι πελάτες Managed Hosting της FASTPATH έχουν πρόσβαση στην πολυετή πρακτική εμπειρία και γνώση των ανθρώπων μας για την έγκαιρη και ορθή αντιμετώπιση οποιουδήποτε τυχόν προβλήματος αντιμετωπίσετε.


Επιδόσεις FASTPATH Managed Hosting

Γιατί όπως λένε μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις, στα αριστερά είναι οι επιδόσεις μιας σελίδας σε συμβατικό περιβάλλον φιλοξενίας και στα δεξιά η ακριβώς ίδια σελίδα μετά την μεταφορά στις υποδομές μας και την εφαρμογή σειράς βελτιστοποιήσεων απο τους τεχνικούς μας.

Λεπτομέρειες Δοκιμής:
— Η δοκιμή αφορά την ίδια ιστοσελίδα, η διαφορά στον αριθμό αιτημάτων οφείλεται στον συνδυασμό αιτημάτων που πραγματοποιεί αυτόματα ο web server μας (χρήση mod_pagespeed) σε στατικά αρχεία Javascript και CSS για ακόμη υψηλότερες επιδόσεις.
— Για την δοκιμή χρησημοποιήθηκε το sitespeed.gr.


Τεχνολογίες Managed Hosting

Για την επίτευξη των καλύτερων χρόνων φόρτωσης ιστοσελίδων στην Ελλάδα οι έμπειροι τεχνικοί μας χρησιμοποιούν τις τελευταίες τεχνικές και τεχνολογίες βελτιστοποίησης, όπως:

 • NGINX Webserver

  Στο FASTPATH Managed Hosting χρησιμοποιούμε αποκλειστικά τον NGINX, τον No1 webserver software στα top 500 sites σε επισκεψιμότητα παγκοσμίως.
 • PageSpeed Extension

  Σύστημα της Google που κάνει minify, zip και σμίκρυνση εικόνων βάσει των προτύπων της. Επιτυγχάνουμε έτσι ακόμη καλύτερους χρόνους φόρτωσης για την ιστοσελίδα σας.
 • Brotli Compression

  Αλγόριθμος συμπίεσης της Google που επιτυγχάνει έως και 100% πιο γρήγορες συμπιέσεις και αποσυμπιέσεις της HTML, προσφέροντας έτσι αισθητή μείωση στο time to first byte.
 • RedHat KVM Virtualization

  Όλα τα Managed websites μας τρέχουν πάνω σε υψηλής διαθεσιμότητας (Cloud) Hypervisors που βασίζονται στο KVM.

 • Τελευταίες Εκδόσεις PHP

  Οι τελευταίες εκδόσεις της PHP είναι πολύ πιο αποδοτικές απ’ τις προηγούμενες. Για αυτό φροντίζουμε πάντοτε ή ιστοσελίδα σας να χρησιμοποιεί την τελευταία συμβατή έκδοση της.
 • RAM Caching

  Όλα τα στοιχεία caching όπως MySQL/MariaDB, Redis ή ακόμη και flat file storage αποθηκεύονται σε TMPFS (RAM) για αστραπιαίες ταχύτητες προσπέλασης (στην πράξη έως και 10GB/s)

Managed Πακέτα Φιλοξενίας

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά παραδείγματα τυπικών υλοποιήσεων managed hosting της FASTPATH. Επειδή όμως η υπηρεσία είναι πλήρως εξατομικεύσιμη, επικοινωνήστε μαζί μας για την διαμόρφωση ενός πακέτου ειδικά για εσάς.

Managed Cloud Small
Τον Μήνα
19,90€
10 GB SSD - 2 CPU - 2GB RAM
Επικοινωνήστε μαζί μας
Managed Cloud Medium
Τον Μήνα
35,90€
25 GB SSD - 4 CPU - 4GB RAM
Επικοινωνήστε μαζί μας
Managed Cloud Large
Τον Μήνα
59,90€
60 GB SSD - 6 CPU - 6GB RAM
Επικοινωνήστε μαζί μας
Managed Cloud Custom
Τον Μήνα
-- €
2ΤΒ SSD - 20 CPU - 128GB RAM
Επικοινωνήστε μαζί μας

Managed Hosting στην πράξη — Σχόλια πελατών

 
 

Είμαι o ιδρυτής και διαχειριστής του inkomotini.news, ειδησεογραφικού portal για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Κομοτηνής. Απο το 2012 μέχρι το 2016 και με πλέον εκθετικά αυξανόμενη κίνηση ο προηγούμενος πάροχος φιλοξενίας αδυνατούσε πλέον να εξυπηρετήσει σωστά τις απαιτήσεις της ιστοσελίδας.

Επέλεξα το managed hosting της FASTPATH και δόθηκε άμεση λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε, η βελτίωση ήταν άμεση και αισθητή σε όλους τους επισκέπτες μας.

Στους ανθρώπους της FASTPATH βρήκαμε έναν πολύτιμο συνεργάτη και μπορώ πλέον να απασχολούμε με αυτό που πραγματικά αγαπώ, την δημοσιογραφία και την ενημέρωση των συμπολιτών μου και όχι με προβλήματα στην ιστοσελίδα μας.

— Ιωάννης Πετρακόπουλος, Δημοσιογράφος, inKomotini

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.

Συχνές Ερωτήσεις

Το ακριβές μέγεθος της βελτίωσης θα εξαρτηθεί από το πως είναι δομημένη η ιστοσελίδα, από την φυσική τοποθεσία του προηγούμενου διακομιστή (Ελλάδα ή εξωτερικό) καθώς και από το hardware και τις ρυθμίσεις του.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να αξιολογήσουμε την ιστοσελίδα σας και να εξετάσουμε τί βελτίωση σε επιδόσεις μπορούμε να σας προσφέρουμε.

Το κόστος φιλοξενίας στα managed πακέτα μας αποτελείται από δύο σκέλη:

 1. Το πρώτο σκέλος είναι οι πόροι συστήματος (SSD δίσκος, RAM, CPU, κ.α.) οι οποίοι θα δεσμευτούν για την ιστοσελίδα σου.
 2. Το δεύτερο σκέλος είναι το εύρος υποστήριξης (Service Level Agreement) το οποίο θα διαμορφώσουμε από κοινού μαζί σου.

Τα managed πακέτα φιλοξενίας στην παρούσα σελίδα είναι ενδεικτικά κάποιων τυπικών υλοποιήσεων.

Επειδή η φιλοσοφία του managed hosting είναι η παροχή μιας πλήρως εξατομικευμένης λύσης, θα εξετάσουμε και θα διαμορφώσουμε από κοινού ένα πακέτο φιλοξενίας που να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο εργαλείο δοκιμής ταχύτητας ιστοσελίδων όπως το https://sitespeed.gr. Εκεί θα δείτε παραμέτρους όπως συνολικό χρόνο φόρτωσης, αριθμό αιτημάτων και χρόνο πρώτου byte.

Θα σας προτείναμε μάλιστα να κρατήσετε τα αποτελέσματα των μετρήσεων για σύγκριση μετά την μεταφορά της ιστοσελίδας σας στις υποδομές μας.

Εάν σας ενδιαφέρουν οι λύσεις managed hosting της FASTPATH, επικοινωνήστε μαζί μας.

Μετά την πρώτη επαφή ακολουθούν τα εξείς βήματα:

 1. Συζήτηση μαζί σας και αξιολόγηση από τους τεχνικούς μας των αναγκών της ιστοσελίδας σας σε πόρους αλλά και σε υποστήριξη.
 2. Διαμόρφωση και αποστολή σε εσάς για έγκριση οικονομικής προσφοράς από το τμήμα πωλήσεων της FASTPATH.
 3. Οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν εξ’ολοκλήρου την μεταφορά της ιστοσελίδας σας στις υποδομές μας με μηδενική ή ολιγόλεπτη μόνο διακοπή λειτουργίας.

Υπάρχει αυτή η δυνατότητα αλλα δεν το συνιστούμε. Η ύπαρξη panel διαχείρισης περιορίζει τους τεχνικούς μας απο την επίτευξη των μέγιστων δυνατών επιδόσεων για την ιστοσελίδα σας λόγω ασυμβατότητας μερικών εκ των τεχνολογιών βελτιστοποίησης και του ιδίου του panel. Άλλωστε, τα panels είναι σχεδιασμένα απλά να διευκολύνουν τις ρυθμίσεις, όχι να επιτυγχάνουν τις βέλτιστες.

Ακόμη όμως και ελλείψει panel, όλες οι εργασίες που θα πραγματοπιοιούσατε μέσω του πάνελ τις πραγματοποιούμε εμείς για εσάς με το άνοιγμα ενός ticket.

Load More