×

Πακέτα Φιλοξενίας για Απαιτητικές Ιστοσελίδες & Επαγγελματίες

Ειδικά διαμορφωμένα πακέτα φιλοξενίας για ιστοσελίδες και επαγγελματίες με αυξημένες ανάγκες πόρων και υποστήριξης. Χωρίς συμβιβασμούς και ψιλά γράμματα. 100% από Ελληνικό datacenter.

6 Λόγοι να επιλέξεις τo Cloud SSD PRO της FASTPATH

 • Κορυφαίες Επιδόσεις & Διαθεσιμότητα

  Οι ιδιόκτητοι, υπερσύγχρονοι servers της Dell εξοπλισμένοι με enterprise SSDs της Samsung εγκατεστημένοι σε διάταξη υψηλής διαθεσιμότητας (high availability cluster/cloud) εξασφαλίζουν κορυφαίες επιδώσεις και διαθεσιμότητα για την ιστοσελίδα σας.

 • Καταρτισμένη Υποστήριξη

  Αξεπέραστη τεχνική υποστήριξη από τους άρτια καταρτισμένους τεχνικούς μας, δίπλα σας 7 μέρες την εβδομάδα 365 μέρες τον χρόνο.
  Οι πελάτες των πελατών PRO έχουν προτεραιότητα στην υποστήριξη και tickets.

 • Security & GDPR

  Τηρούμε στο ακέραιο τα αυστηρότερα πρότυπα ασφαλείας, εξασφαλίζοντας για εσάς και την επιχείρηση σας τον μέγιστο βαθμό προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις σε επίπεδο φιλοξενίας, συμβάλλοντας στην εναρμόνιση της επιχείρησης σας με τις επιταγές του GDPR.

 • Ελληνικό Datacenter

  Ιδιόκτητος εξοπλισμός στο κορυφαίο datacenter της Synapsecom, στην «καρδιά» της Αθήνας με άψογο connectivity προς όλους τους παρόχους, εξασφαλίζοντας χαμηλό latency για τους επισκέπτες σας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 • 0% Ψιλά Γράμματα – 100% Resources

  Στην FASTPATH δεν θα συναντήσεις πακέτα φιλοξενίας με «απεριόριστους πόρους» και πολιτική ορθής χρήσης κρυμμένη στους όρους χρήσης. Οι πόροι κάθε πακέτου είναι ξεκάθαροι και εξ ’ολοκλήρου στην διάθεση σου - χωρίς εκπλήξεις.

 • Ξεκάθαρη Τιμολογιακή Πολιτική

  Διαφανής, απλή τιμολογιακή πολιτική χωρίς κρυφές χρεώσεις και «υποχρεωτικές αναβαθμίσεις». Δεν διαφημίζουμε μηνιαίες τιμές που απαιτούν 3τή προ-πληρωμή.

Υποστήριξη, Επιδόσεις και Αξιοπιστία όπως πουθενά αλλού στην Ελλάδα.

Υποστήριξη 24/7/365 από έμπειρους developers και Linux specialists

 

Οι έμπειροι τεχνικοί μας βρίσκονται στο πλευρό σου 24/7/365 για να επιλύσουν οποιοδήποτε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίσεις με ευγένεια, προθυμία και πρωτίστως ταχύτητα – κάθε φορά.

Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης της FASTPATH απαρτίζετε αποκλειστικά από έμπειρους developers και Linux specialists με πολυετή εμπειρία και μεγάλη συνεισφορά σε ποικίλα projects ανοιχτού κώδικα.

Υποστήριξη 24/7/365 από έμπειρους developers και Linux specialists

Υψηλές επιδόσεις για κάθε ιστοσελίδα που φιλοξενούμε

Δωρεάν Optimization με Κάθε Μεταφορά

Υψηλές επιδόσεις για κάθε ιστοσελίδα που φιλοξενούμε

Για να προσφέρουμε εγγυημένα τους καλύτερους χρόνους φόρτωσης στην Ελλάδα δεν περιοριζόμαστε στην παροχή ποιοτικών υποδομών αλλά πραγματοποιούμε αναλύσεις και επεμβάσεις με ειδικές τεχνολογίες optimization και caching (mod_pagespeed, Redis Cache, κ.α.) σε επίπεδο ιστοσελίδας.

Με την αγορά οποιουδήποτε πακέτου φιλοξενίας σου κάνουμε δώρο speed optimization από τους τεχνικούς μας για μέχρι 2 ιστοσελίδες ώστε να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις low latency / high performance Cloud υποδομές της FASTPATH!

Το Cloud είναι το μέλλον και η FASTPATH διαθέτει το δικό της

 

Η FASTPATH είναι μία από τις ελάχιστες Ελληνικές εταιρίες hosting που διαθέτει πραγματικές, ιδιόκτητες Cloud υποδομές στην Ελλάδα.

Οι ιστοσελίδες, τα e-mail και όλες οι mission critical εφαρμογές σου αποθηκεύονται και εξυπηρετούνται από πολλαπλούς διακομιστές, διασφαλίζοντας έτσι την ακεραιότητα των δεδομένων σου και την απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Το Cloud είναι το μέλλον και η FASTPATH διαθέτει το δικό της


Σύγκριση latency παρόχων hosting σε πραγματικές συνθήκες από την Ελλάδα

 

Οι κοντινές γεωγραφικά υποδομές της FASTPATH (SNC-2 Datacenter - Αθήνα) εξασφαλίζουν εξαιρετικά χαμηλό latency στους επισκέπτες σου από την Ελλάδα και την Κύπρο το οποίο έχει άμεσο, αισθητό αντίκτυπο στον χρόνο πρώτου byte (TTFB) της ιστοσελίδας σου.

• Οι χρόνοι φόρτωσης για κάθε πάροχο είναι ο μέσος όρος 10 μετρήσεων με διάστημα 2 λεπτών μεταξύ κάθε μέτρησης.

• Οι δοκιμές για όλους τους παρόχους πραγματοποιήθηκαν την ίδια μέρα (εργάσιμη) μεταξύ 01:00 π.μ. και 02:00 π.μ., από την ίδια γραμμή VDSL 50Mbps (interleaved).


Θέλεις να μάθεις περισσότερα; Ζήτησε να σε καλέσουμε!

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας εκπρόσωπος μας θα σε καλέσει εντός 24 ωρών.

Συχνές Ερωτήσεις Cloud SSD PRO

Η σειρά πακέτων φιλοξενίας Cloud SSD Basic απευθύνεται σε μικρές και μεσαίες ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα.

Αν η ιστοσελίδα σας έχει υψηλή επισκεψιμότητα ή πραγματοποιεί απαιτητικές διεργασίες όπως μεγάλα xml imports, παρακαλούμε επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας για να βρούμε την καταλληλότερη για εσάς λύση.

Βεβαίως, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210-220-8929 , μέσω e-mail στο sales@fastpath.gr ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

 

Με την αγορά οποιουδήποτε πακέτου φιλοξενίας Cloud SSD Basic παρέχουμε χωρίς επιπλέον χρέωση την μεταφορά μέχρι 5 ιστοσελίδων και 10 e-mail accounts.

Οι μεταφορές πραγματοποιούνται εντός 2 εργάσιμων ημερών από την υποβολή του αιτήματος μεταφοράς και με μηδενική διακοπή στην λειτουργία των ιστοσελίδων σας.

Αναλόγως τον προηγούμενο πάροχο, τον φόρτο στους διακομιστές του (overselling), το configuration της ίδιας της ιστοσελίδας και αν γίνει χρήση της υπηρεσίας δωρεάν optimization που παρέχουμε, η βελτίωση στους χρόνους φόρτωσης μπορεί να είναι της τάξης του 50% εώς 400%.

Για μία πιο συγκεκριμένη εκτίμηση βελτίωσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πριν και μετά από οποιαδήποτε μεταφορά, προτείνουμε να δοκιμάζετε τις επιδόσεις των ιστοσελίδων σας στο https://sitespeed.gr, εργαλείο μέτρησης ταχύτητας ιστοσελίδων από Ελληνικές γραμμές internet, έτσι θα γνωρίζετε επακριβώς την βελτίωση.

Δεν φοβόμαστε τις συγκρίσεις 🙂

Η συγκεκριμένη υπηρεσία περιλαμβάνει επεμβάσεις στο περιβάλλον φιλοξενίας ειδικά για την ιστοσελίδα σας με την προσθήκη συγκεκριμένων τεχνολογιών caching και optimization όπως Mod_Pagespeed και Redis Cache για να μπορέσει η ιστοσελίδα σας να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις low latency Cloud υποδομές της FASTPATH.

Έχουμε δει διαφορές στην ταχύτητα φόρτωσης ιστοσελίδων που έχουν μεταφερθεί στην FASTPATH που αγγίζουν ή και ξεπερνούν το 300%, αναλόγως την γεωγραφική τοποθεσία του προηγούμενου παρόχου καθώς και τον «συνωστισμό» που επικρατούσε στους διακομιστές του.

Αυτό το πετυχαίνουμε γιατί δεν κάνουμε το λεγόμενο overselling, δηλαδή την πώληση περισσότερων πακέτων (συνεπώς και πόρων) απ’ όσα πραγματικά μπορεί να «σηκώσει» ένας φυσικός server ή πολλαπλοί server σε διάταξη cluster.

Load More