×

Premium Hosting για κάθε e-Shop, μικρό η μεγάλο

Με εγγυημένα τους καλύτερους χρόνους φόρτωσης έναντι οποιουδήποτε άλλου παρόχου φιλοξενίας στην Ελλάδα σε συγκρίσιμο τύπο φιλοξενίας.
  • Cloud SSD Basic

   από
   4,9 μήνα
   χωρίς ΦΠΑ
   Mικρά e-Shops
   Ελληνικό Datacenter | Cloud Server
   Premium Cloud Hosting για μικρά ηλεκτρονικά καταστήματα χαμηλής επισκεψιμότητας και κατανάλωσης πόρων.
  • Managed Hosting

   από
   19 μήνα
   χωρίς ΦΠΑ
   Aπαιτητικά e-Shops
   Ελληνικό Datacenter | Cloud Server
   Managed Hosting για ηλεκτρονικά καταστήματα υψηλών απαιτήσεων με εγγυημένα τους καλύτερους χρόνους φόρτωσης στην Ελλάδα.
  • Managed VPS

   από
   50 μήνα
   χωρίς ΦΠΑ
   e-Shops & Ειδικές Εφαρμογές
   Ελληνικό Datacenter | Cloud Server
   Πλήρως απομονωμένη φιλοξενία υψηλών επιδόσεων για απαιτητικά ηλεκτρονικά καταστήματα ή ειδικές εφαρμογές (ERP, MRP, κ.α.).

Τι μπορούμε να κάνουμε για το δικό σας e-Shop

Δεν προσφέρουμε απλά έναν «χώρο» για το e-Shop σας αλλά μια ολοκληρωμένη λύση φιλοξενίας με την υποστήριξη που χρειάζεστε για να αφοσιωθείτε στην επιχείρηση σας και όχι στα τεχνικά προβλήματα του hosting.

Έως και 400% καλύτεροι χρόνοι φόρτωσης

Οι ιδιόκτητες low latency Cloud υποδομές μας στο SNC-2 datacenter της Synapsecom στην Αθήνα μας επιτρέπουν να εγγυηθούμε τους καλύτερους χρόνους φόρτωσης στην Ελλάδα.

Εύκολο scaling ανα πάσα στιγμή

Μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες ή αναφορά σε τηλεοπτική εκπομπή; Κανένα πρόβλημα - οι high performance cloud υποδομές μας σας επιτρέπουν να μεγαλώσετε χωρίς το άγχος για την ικανότητα του server να αντέξει το traffic.

Πλήρη διαχείριση του server σας

Απαλλαχτείτε από το «βάρος» (εργατοώρες και κόστος) διαχείρισης του server σας και αφήστε την σωστή αρχική παραμετροποίηση, βελτιστοποίηση και συντήρηση του περιβάλλοντος φιλοξενίας στους έμπειρους τεχνικούς μας.

Αύξηση πωλήσεων

Μειώνοντας τον χρόνο φόρτωσης του e-shop σας βελτιώνετε θεαματικά metrics όπως time spent on site, pagesviews per session καθώς και το ποσοστό εγκατάλειψης καλαθιού με άμεσο, αισθητό αντίκτυπο στις πωλήσεις σας.

Premium τεχνική υποστήριξη 24/7/365

Οι έμπειροι τεχνικοί μας βρίσκονται στο πλευρό σας 24/7/365 για να επιλύσουν οποιοδήποτε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίσει το e-shop σας με ευγένεια, προθυμία και πρωτίστως ταχύτητα.

Μειωμένο ποσοστό εγκατάλειψης καλαθιού

Ένα γρήγορο e-shop διαθέτει αισθητά χαμηλότερο ποσοστό εγκατάλειψης καλαθιού (έως και 70% χαμηλότερο) έναντι ενος αργού e-shop λόγω της καλύτερης «εμπειρίας» που προσφέρει στους επισκέπτες του.

Υποδομές στις οποίες μπορείτε να εμπιστευτείτε το πολυτιμότερο σας asset, τα δεδομένα σας

Υποδομές & Τεχνολογία

Τι λένε οι πελάτες μας για τις υπηρεσίες μας

VAST.GR

Αποφασίσαμε να μεταφέρουμε στην FASTPATH την φιλοξενία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος από εξειδικευμένη υπηρεσία Magento hosting του εξωτερικού με τον ομολογουμένως δύσκολο στόχο αφενός να μειώσουμε το συνολικό μας κόστος φιλοξενίας αλλα και αφετέρου να βελτιώσουμε τις επιδόσεις του e-shop μας.

Η συνεργασία με την FASTPATH μας επέτρεψε να μειώσουμε τα συνολικά μας έξοδα φιλοξενίας κατα 40% ενώ παράλληλα βελτίωσε τον χρόνο φόρτωσης για τους επισκέπτες μας κατά 100%!

- Δημήτρης Αλεξάκης
https://vast.gr/

Case Studies      Αξιολογήσεις

Ελάτε να συζητήσουμε για τις δικές σας ανάγκες φιλοξενίας

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας εκπρόσωπος μας θα σας καλέσει εντός 24 ωρών.

Συχνές Ερωτήσεις Ηλεκτρονικά Καταστήματα

a

Ποιός τύπος φιλοξενίας είναι καταλληλότερος για το e-shop μας;

Εάν το e-shop σας διαθέτει σχετικά χαμηλή επισκεψιμότητα, μικρό αριθμό SKUs (<~2000) και όχι ειδικές απαιτήσεις (π.χ. μεγάλο execution time) τότε μπορεί να φιλοξενηθεί σε οποιοδήποτε πακέτο της σειράς Cloud SSD Basic ή Cloud SSD PRO σας καλύπτει σε πόρους. 

Ε-shops μεσαίας, υψηλής και υπερυψηλής επισκεψιμότητας με δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες SKUs ενδείκνυται να φιλοξενηθούν σε κάποιο από τα πακέτα Managed Hosting που προσφέρουμε.

Αν χρειάζεστε βοήθεια για την επιλογή του καταλληλότερου πακέτου φιλοξενίας για το e-shop σας, επικοινωνήστε μαζί μας. 

a

Φιλοξενούμε το e-shop μας σε Dedicated Server/VPS, γιατί να μεταφερθούμε σε Managed Hosting της FASTPATH;

Η μεταφορά του e-shop σας απο dedicated server ή VPS σε Managed Hosting της FASTPATH προσφέρει σειρά από σημαντικά οφέλη, συμπεριλαμβανομένων:

 1. Αναλαμβάνουμε εμείς εξ’ολοκλήρου την διαχείριση της φιλοξενίας σας – δεν χρειάζεται να δαπανάτε εργατοώρες και χρήματα σε outsourcing για εργασίες system administration ή σε ειδικά SLA υποστήριξης – συμπεριλαμβάνεται ήδη στην τιμή των πακέτων Managed Hosting.
 2. Μπορούμε να προσφέρουμε μεγάλες βελτιώσεις (έως και 400% σε ορισμένες περιπτώσεις) στους χρόνους φόρτωσης του e-shop σας.
 3. Οι Cloud υποδομές μας σας επιτρέπουν να κάνετε scale πάρα πολύ εύκολα, δηλαδή μπορούμε ανα πάσα στιγμή να προσθέσουμε τους απαραίτητους πόρους για να ανταπεξέλθεται σε οποιοδήποτε μεγάλο «κύμα» επισκεψιμότητας χωρίς downtime ή καθυστερήσεις όπως θα γινόταν στην περίπτωση ενός dedicated server ή συμβατικού VPS.
a

Με ποιόν τρόπο πετυχαίνετε «τους καλύτερους χρόνους φόρτωσης στην Ελλάδα» όπως ισχυρίζεστε; 

Για κάθε ιστοσελίδα που φιλοξενούμε εγγυόμαστε πως θα έχει τον μικρότερο χρόνο φόρτωσης έναντι οποιουδήποτε άλλου παρόχου φιλοξενίας στην Ελλάδα σε συγκρίσιμο τύπο φιλοξενίας. 

Πώς το επιτυγχάνουμε:

 • Όλοι οι πελάτες μας φιλοξενούνται στις ιδιόκτητες Cloud υποδομές μας στο κορυφαίο SNC-2 datacenter της Synapsecom στην Αθήνα και όχι σε budget dedicated servers του εξωτερικού, γεγονός το οποίο μας επιτρέπει να προσφέρουμε εξαιρετικές επιδόσεις και πολύ χαμηλό latency για τους επισκέπτες σας από την Ελλάδα.
 •  

 • Πραγματοποιούμε βελτιστοποιήσεις σε επίπεδο ιστοσελίδας (έλεγχος ορθής λειτουργίας caching, profiling με ειδικά εργαλεία, κ.α.) για να εντοπίσουμε παράγοντες καθυστέρησης (π.χ. υπερβολικό αριθμό queries εξαιτίας συγκεκριμένου plugin) και εφαρμόζουμε η προτείνουμε τις αντίστοιχες λύσεις.
   
 • Πραγματοποιούμε βελτιστοποιήσεις στο περιβάλλον φιλοξενίας (Managed Hosting) ειδικά για την ιστοσελίδα του εκάστοτε πελάτη, όπως Redis Cache, Mod_Pagespeed, Varnish, κ.α με στόχο την επίτευξη ακόμη χαμηλότερων χρόνων φόρτωσης.
a

Πόσο θα βελτιωθεί ο χρόνος φόρτωσης του e-shop μας μετά την μεταφορά στην FASTPATH;

Δυστυχώς δεν μπορεί να δοθεί μία δεσμευτική απάντηση πριν την μεταφορά της ιστοσελίδας σας ή την δημιουργία staging site σε δικό μας περιβάλλον φιλοξενίας λόγω της πληθώρας παραμέτρων και μεταβλητών που καθορίζουν τον χρόνο φόρτωσης μιας ιστοσελίδας. 

Στην πλειονότητα των περιπτώσεων η βελτίωση κυμαίνεται μεταξύ του 30% και 400%, αναλόγως τον προηγούμενο πάροχο, τον φόρτο στους διακομιστές του (overselling) και φυσικά την ίδια την ιστοσελίδα και τις βελτιστοποιήσεις που θα εφαρμοστούν σε αυτή και το περιβάλλον φιλοξενίας. 

Πριν και μετά από οποιαδήποτε μεταφορά, προτείνουμε να δοκιμάζετε τις επιδόσεις των ιστοσελίδων σας στο https://sitespeed.gr, εργαλείο μέτρησης ταχύτητας ιστοσελίδων από Ελληνικές γραμμές internet για να έχετε μια ακριβή εικόνα.

Για μια πιό ακριβή εκτίμηση της βελτίωσης στον χρόνο φόρτωσης της ιστοσελίδας σας επικοινωνήστε μαζί μας

a

Υπάρχει δυνατότητα δοκιμής της υπηρεσίας προτού «δεσμευτούμε» με την λύση φιλοξενίας που προτείνετε; 

Φυσικά, μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς «κλώνο» (staging site) του e-shop σας σε περιβάλλον Managed Hosting για να πραγματοποιήσετε τις δικές σας μετρήσεις και να δείτε στην πράξη την βελτίωση στον χρόνο φόρτωσης και πρώτης απόκρισης της ιστοσελίδας σας προτού προβείτε σε μεταφορά του live site σας.

Load More