Premium λύσεις φιλοξενίας e‑shop στην Ελλάδα

Με την πλήρη διαχείριση και υποστήριξη των τεχνικών μας

Τι μπορούμε να προσφέρουμε στην επιχείρηση σου

Εγγυημένα καλύτερους χρόνους φόρτωσης

Κάθε υπηρεσία φιλοξενίας που παρέχουμε συνοδεύεται από εγγύηση καλύτερων επιδόσεων έναντι οποιασδήποτε ανταγωνιστικής υπηρεσίας hosting στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Πλήρη τεχνική διαχείριση της φιλοξενίας σου

Ανέθεσε την διαχείριση της φιλοξενίας σου στους έμπειρους τεχνικούς μας και εστίασε στην ανάπτυξη της επιχείρησης σου, όχι στην διαχείριση τεχνικών προβλημάτων φιλοξενίας.

Προσωποποιημένη υποστήριξη υψηλού επιπέδου

Γνωρίζουμε το ιστορικό και τις ανάγκες κάθε συνεργάτη μας και λειτουργούμε ως προέκταση της ομάδας σου, όχι ως ένας ακόμη απρόσωπος outsource provider.

Υποστηρίζουμε όλες τις πλατφόρμες e-commerce

Στις υπηρεσίες μας φιλοξενούνται:

Φιλοξενία στην Ελλάδα, ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Έως και 90% χαμηλότερο latency για τους επισκέπτες και πελάτες σου σε Ελλάδα & Κύπρο

Όλες οι υπηρεσίες μας παρέχονται από τις ιδιόκτητες, enterprise-grade Cloud υποδομές μας στο πιστοποιημένο κατά Uptime Institute Tier III, LEED Gold, PCI-DSS & ISO 14001 MET-2 Datacenter της TI Sparkle στην Αθήνα.

Οι κοντινά γεωγραφικά υποδομές μας και οι απευθείας διασυνδέσεις μας με τους μεγαλύτερους καταναλωτές περιεχομένου της χώρας εξασφαλίζουν εξαιρετικά χαμηλό latency και κορυφαία αξιοπιστία δικτύου για τους επισκέπτες και πελάτες σου σε Ελλάδα και Κύπρο.

 • Ιδιόκτητες, enterprise-grade Cloud υποδομές
 • MET-2 Datacenter της TI Sparkle στην Αθήνα
 • Χαμηλό παγκόσμιο average AS-path

Direct open peering με τους μεγαλύτερους ISPs της χώρας

  Μάθε περισσότερα

Πολλά περισσότερα από ένα πακέτο hosting για το e-shop σου

Ολοκληρωμένες λύσεις φιλοξενίας με τις επιδόσεις, αξιοπιστία και υποστήριξη που χρειάζεσαι για να πετύχεις online.

 • Πλήρη διαχείριση φιλοξενίας

  Server updates, NGINX/PHP/MySQL configuration και optimization, παραμετροποίηση ειδικών services, έκτακτο debugging και πολλά άλλα γίνονται δική μας αρμοδιότητα.

 • Κορυφαία τεχνική υποστήριξη

  Η τεχνική μας υποστήριξη, τηλεφωνικά και μέσω ticket, παρέχεται αποκλειστικά από πλήρως καταρτισμένους System Administrators, SREs, DevOps και developers.

 • Performance optimized stack

  Βελτιστοποιούμε κάθε πτυχή των υπηρεσιών μας, από custom NGINX builds μέχρι Kernel tuning με στόχο την επίτευξη των καλύτερων δυνατών επιδόσεων για το e-shop σου.

 • Απεριόριστο scalability

  Σε αντίθεση με “μονολιθικές” υποδομές φιλοξενίας (π.χ. dedicated server) οι λύσεις μας μεγαλώνουν σε βήμα με την επισκεψιμότητα και τις απαιτήσεις του e-shop σου.

 • Ιδιόκτητες υποδομές στην Ελλάδα

  Όλες οι υπηρεσίες μας παρέχονται από τις ιδιόκτητες Cloud υποδομές μας στην Ελλάδα με απευθείας σύνδεση στο GR-IX και πληθώρα international backbone connectivity providers.

 • Ειδικά services και τεχνολογίες

  Elasticsearch, Varnish Cache, Redis Object Cache και δεκάδες άλλα εξειδικευμένα συστήματα και services για το e-shop σου, με την πλήρη υποστήριξη και διαχείριση των τεχνικών μας.

Λύσεις φιλοξενίας για e‑shop κάθε μεγέθους

Οποιοδήποτε το μέγεθος ή οι απαιτήσεις του e-shop σου, διαθέτουμε την λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

 • Cloud SSD Basic

  από
  4,9 μήνα
  Mικρά e-shop
  Low-density hosting υψηλών επιδόσεων για μικρά e-shop χαμηλής επισκεψιμότητας και κατανάλωσης πόρων.
 • Managed Hosting

  από
  15 μήνα
  Aπαιτητικά e-shop
  Ultra low-density hosting υψηλών επιδόσεων για e-shop μεσαίων και υψηλών απαιτήσεων, με την πλήρη διαχείριση των τεχνικών μας.
 • Managed Servers

  από
  50 μήνα
  E-shop ειδικών απαιτήσεων
  Πλήρως απομονωμένη φιλοξενία υψηλών επιδόσεων για e-shop με ειδικές απαιτήσεις από το περιβάλλον φιλοξενίας.
Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Αποδεδειγμένα καλύτερες επιδόσεις για τις ιστοσελίδες σου

Μετρήσεις χρόνου πρώτου byte (TTFB) μεταξύ δημοφιλών παρόχων hosting σε πραγματικές συνθήκες από την Ελλάδα.

Μεθοδολογία μετρήσεων

Όλες οι μετρήσεις πραγματοποιήθηκαν από την Ελλάδα στις 23/6/2021 μέσω του sitespeed.gr, εργαλείο μέτρησης επιδόσεων ιστοσελίδων από Ελληνικούς παρόχους Internet (ISP's) με αναμονή 120 δευτερολέπτων μεταξύ των tests.

Οι χρόνοι πρώτου byte (TTFB: Time To First Byte) κάθε παρόχου στον πίνακα είναι ο μέσος όρος 3 διαδοχικών δοκιμών για cached/uncached αποτελέσματα.

Για τους σκοπούς της μέτρησης χρησιμοποιήθηκε το οικονομικότερο πακέτο shared hosting του εκάστοτε παρόχου με την default παρασχεθείσα επιλογή datacenter (όπου υφίσταται).

Σε όλους τους παρόχους απενεργοποιήθηκαν τυχόν «κρυφά» server-side caches, σε όλους τους παρόχους χρησιμοποιήθηκε WP Super Cache page cache.

Λύνουμε πραγματικά προβλήματα για το e‑shop σου ❤️

Πλήρης διαχείριση φιλοξενίας, server και services
Χαμηλότερο συνολικό κόστος φιλοξενίας έναντι DIY hosting
Απεριόριστη πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου υποστήριξη
Δωρεάν ολοκληρωμένο migration από τους τεχνικούς μας
Δωρεάν speed optimization ιστοσελίδων και εφαρμογών
Ιδιόκτητες, enterprise-grade Cloud υποδομές στην Ελλάδα
Δωρεάν scale-assist με μέχρι και 200% χρήση πόρων
Κορυφαία δικτύωση με latencies από 3ms για την Ελλάδα
All-inclusive υπηρεσίες χωρίς κρυφές χρεώσεις ή upselling
Δωρεάν παροχή σχετικών συμβουλευτικών υπηρεσιών

Είπαν για την συνεργασία μας

Δραστηριοποιούμαστε σε έναν από τους πλέον εποχιακούς κλάδους με εξαιρετικά υψηλή ζήτηση συγκεντρωμένη σε μερικές μόνο ημέρες του χρόνου, γεγονός το οποίο αποτελεί πρόκληση τόσο από άποψη φυσικού logistics όσο και τεχνολογικά. Οι scalable Cloud υπηρεσίες της FASTPATH μας έδωσαν την δυνατότητα να εξυπηρετούμε ομαλά μεγάλα traffic spikes στο e-shop μας χωρίς προβλήματα και δυσλειτουργίες.

flowernet.gr

Αποστολή λουλουδιών και δώρων
Magento 2
Managed Cloud Hosting

Με συνεχώς αυξανόμενη επισκεψιμότητα, συνεργασίες με δημοφιλείς influencers και μεγάλης κλίμακας events, ο προηγούμενος dedicated server μας αδυνατούσε πλέον να καλύψει επαρκώς τις απαιτήσεις του καταστήματος μας. Η μετάβαση στις υπηρεσίες Managed Hosting αφαίρεσε από πάνω μας το βάρος της διαχείρισης του server και μας έδωσε την σιγουριά μιας αξιόπιστης υποδομής φιλοξενίας.

marmaladyclothingbar.com

Εμπορία ενδυμάτων
Opencart
Managed Cloud Hosting

Όλες οι συνεργασίες ξεκινούν από την επικοινωνία.

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σου.

Συχνές Ερωτήσεις

Μεμονωμένα ηλεκτρονικά καταστήματα μπορούν να φιλοξενηθούν στις υπηρεσίες Cloud SSD Basic, Managed Cloud Hosting και Managed Cloud Servers με κάθε υπηρεσία να απευθύνεται σε διαφορετικού τύπου και απαιτήσεων e-shops, συγκεκριμένα:

Cloud SSD Basic

Low-density shared hosting χαμηλού κόστους, κατάλληλο για μικρά, “ελαφριά” e-shops χωρίς υψηλές απαιτήσεις χρήσης πόρων.

Managed Cloud Hosting

Ultra low density semi-dedicated hosting, κατάλληλο για απαιτητικά e-shops υψηλής επισκεψιμότητας και κατανάλωσης πόρων ή με ανάγκη για ειδικά services (Redis, Varnish, Elasticsearch, κ.α.) καθώς και για e-shops που επιθυμούν την επίτευξη του χαμηλότερου δυνατού χρόνου φόρτωσης.

Managed Cloud Server

Πλήρως απομονωμένη φιλοξενία σε ιδιωτικό server, κατάλληλο για απαιτητικά e-shops υψηλής επισκεψιμότητας και κατανάλωσης πόρων ή με ανάγκη για ειδικά services (Redis, Varnish, Elasticsearch, κ.α.) καθώς και για e-shops που επιθυμούν την επίτευξη του χαμηλότερου δυνατού χρόνου φόρτωσης.
Ένας dedicated server / VPS μπορεί φαινομενικά να προσφέρει υπερεπάρκεια πόρων (δίσκος, CPU & RAM) με ένα χαμηλό κόστος αλλά αυτό σπανίως αρκεί από μόνο του για την επίτευξη των επιδόσεων, της ασφάλειας και της αξιοπιστίας που χρειάζεται το e-shop σου από την φιλοξενία του.

Παρακάτω θα βρεις μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματα των λύσεων φιλοξενίας που προτείνουμε έναντι της φιλοξενίας σε κάποιον dedicated server / VPS.

Διαχείριση φιλοξενίας

Σε όλες τις υπηρεσίες μας αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου την διαχείριση, συντήρηση και υποστήριξη του server και της φιλοξενίας σου - οι περισσότερες υπηρεσίες dedicated server / VPS παρέχονται as is ή με ένα πολύ βασικό συμβόλαιο συντήρησης.

Κορυφαία υποστήριξη

Παρέχουμε υψηλού επιπέδου, γρήγορη και αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη όλο το 24ωρο για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος τυχόν αντιμετωπίσεις σε επίπεδο server / φιλοξενίας, υπηρεσιών (Plesk, NGINX, MySQL, PHP, κ.α.) ή ακόμα και ιστοσελίδας / εφαρμογής - η πλειοψηφία των παρόχων dedicated server / VPS παρέχει υποστήριξη αποκλειστικά σε ζητήματα υλικού / δικτύωσης.

Δυνατότητα scaling

Οι High Availability / Cloud υποδομές μας επιτρέπουν την δυναμική απόδοση επιπρόσθετων πόρων στις υπηρεσίες σου οποτεδήποτε αυτό καθίσταται απαραίτητο χωρίς την ανάγκη μεταφοράς σε άλλο server ή υπηρεσία. Σε υπηρεσίες dedicated server / VPS απαιτείται εξαρχής διαστασιολόγηση για την μέγιστη πιθανή / εκτιμώμενη χρήση πόρων.

Επιδόσεις

Βελτιστοποιούμε κάθε πτυχή των υπηρεσιών μας, από LTO-optimized NGINX builds μέχρι kernel tuning με στόχο την επίτευξη των υψηλότερων δυνατόν επιδόσεων και την ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης πόρων.

Περεταίρω, παρέχουμε χωρίς καμία επιπρόσθετη χρέωση, χειροκίνητο έλεγχο και βελτιστοποίηση σε επίπεδο ιστοσελίδας / εφαρμογής.

Σε αντίθεση, οι περισσότεροι dedicated servers / VPS παραδίδονται με ένα default 1-click LAMP install χωρίς καμία περαιτέρω εξατομικευμένη βελτιστοποίηση, αυτό έχεις ως αποτέλεσμα την υπερκατανάλωση πόρων και εν γένη την μη αποδοτική λειτουργία του server, των services και φυσικά των ιστοσελίδων / εφαρμογών που φιλοξενούνται σε αυτόν.

Ασφάλεια

Όλες οι υπηρεσίες μας προστατεύονται από πληθώρα συστημάτων εντοπισμού και αποτροπής επιθέσεων, hacks, spam και άλλων κακόβουλων δραστηριοτήτων, τόσο σε επίπεδο υπηρεσίας (Web Application Firewall) όσο και σε επίπεδο υποδομών / δικτύου (Edge Firewall) με πολύ εξειδικευμένες παραμετροποιήσεις.

Σε αντίθεση, οι περισσότερες υπηρεσίες dedicated server / VPS παραδίδονται χωρίς κάποιου είδους προστασία - απαιτείται εξατομικευμένη παραμετροποίηση των firewalls και άλλων αντιμέτρων ασφαλείας από τον ίδιο τον πελάτη ή τεχνικό του.

Αξιοπιστία

Οι High Availability / Cloud υποδομές μας προσφέρουν ασύγκριτα υψηλότερη αξιοπιστία, τόσο σε επίπεδο διαθεσιμότητας υπηρεσιών όσο και σε επίπεδο ακεραιότητας δεδομένων έναντι οποιασδήποτε baremetal (φυσικός server) υπηρεσίας dedicated server/ VPS καθώς οι υπηρεσίες και τα δεδομένα σου δεν τρέχουν σε ένα φυσικό server αλλά σε ολόκληρη συστοιχία.

Το γεγονός αυτό σχεδόν εξαλήφει τον κίνδυνο downtime ή / και απώλειας δεδομένων λόγω βλάβης υλικού (hardware).
Οι υπηρεσίες μας είναι σχεδιασμένες με κύριο γνώμονα τις επιδόσεις, την υποστήριξη και την αξιοπιστία τους και λιγότερο γύρω από την συμπίεση του κόστος.

Αυτή η διαφορά κόστους μεταφράζεται στην πράξη σε:
 • Υψηλού επιπέδου, γρήγορη και αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη από την πρώτη κιόλας επαφή και ελάχιστη ή μηδαμινή αναμονή τηλεφωνικής υποστήριξης.
 • Αυστηρά περιορισμένος αριθμός πελατών ανά server (πολιτική anti-overselling) για την διασφάλιση της ποιότητας της υπηρεσίας, ~90% μικρότερος από τον μέσο όρο της αγοράς σε συγκρίσιμες υπηρεσίες.
 • Οι υπηρεσίες μας παρέχονται από τις ιδιόκτητες Cloud υποδομές μας στην Ελλάδα και όχι από μισθωμένους dedicated servers χαμηλού κόστους στο εξωτερικό.
 • Παρέχουμε δωρεάν χειροκίνητο έλεγχο και βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σου από τους τεχνικούς μας με κάθε υπηρεσία φιλοξενίας.
 • Μηδενική προσπάθεια πώλησης συναφών υπηρεσιών (upselling) όπως SSL, CDN, backups, κ.α. μέσω “πίεσης” ή περιορισμών, συμπεριλαμβάνονται ήδη δωρεάν με την υπηρεσία σου.
 • Εγγυημένη διαθεσιμότητα αναγραφόμενων πόρων χωρίς ψιλά γράμματα, περιορισμούς ή “τρικ” όπως π.χ. διαφήμιση 2 CPU cores με δυνατότητα χρήσης μόνο του 50%, κ.α.
 • Πραγματικές ταχύτητες SSD χωρίς όρια χρήσης I/O αντίστοιχα μηχανικών δίσκων.

Εάν σε ενδιαφέρει να μάθεις περισσότερα για τις διαφορές μεταξύ φθηνών και ακριβών υπηρεσιών φιλοξενίας ίσως βρεις ενδιαφέρον το άρθρο μας Φθηνό vs Aκριβό Hosting: Τελικά πληρώνεις «αέρα» ή ποιότητα;
Στην συντριπτική πλειοψηφία (~90%+) των ιστοσελίδων και εφαρμογών που μεταφέρονται στις υπηρεσίες φιλοξενίας μας παρατηρείται σημαντική βελτίωση σε παραμέτρους όπως:
 • Συνολικός χρόνος φόρτωσης
 • Χρόνος πρώτου byte (TTFB)
 • Απόκριση back-end
 • Χρόνος εκτέλεσης SQL queries

Η βελτίωση οφείλεται στους παρακάτω παράγοντες:
 • Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά enterprise-grade hardware όπως Dell Poweredge servers, Intel Xeon CPUs και all-flash (SSDs) storage της Samsung και της Intel, όχι μισθωμένους dedicated servers χαμηλού κόστους με consumer grade hardware όπως συνηθίζεται στον κλάδο μας.
 • Εκτενή χρήση RAM caching και acceleration σε πολλαπλά επίπεδα, από γενναιόδωρα SQL buffer sizes σε επίπεδο service μέχρι και τεράστια RAM caches σε επίπεδο file system. Η RAM, αν και “ακριβή”, αποτελεί μακράν ταχύτερο μέσο αποθήκευσης προσωρινών δεδομένων από οποιονδήποτε non-volatile SSD/NVMe δίσκο.
 • Δεν χρησιμοποιούμε default LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP) εγκαταστάσεις όπως συνηθίζεται αλλά ένα πλήρως βελτιστοποιημένο για επιδόσεις stack, από LTO-optimized NGINX builds (ειδικά βελτιστοποιημένο για τις CPU μας) μέχρι ακόμη και kernel tuning.
 • Οι υποδομές μας βρίσκονται στην Ελλάδα, γεγονός το οποίο εξασφαλίζει εξαιρετικά χαμηλό latency δυκτίου για τους επισκέπτες και πελάτες σου σε Ελλάδα και Κύπρο.
 • Παρέχουμε χωρίς επιπρόσθετη χρέωση εξατομικευμένη βελτιστοποίηση επιδόσεων της ιστοσελίδας ή εφαρμογής σου η οποία θα σε βοηθήσει να εκμεταλλευτείς πλήρως τις δυνατότητες της υπηρεσίας.
Το Speed Optimization αναφέρεται στην εφαρμογή βελτιστοποιήσεων από τους τεχνικούς μας η οποία παρέχεται δωρεάν με κάθε υπηρεσία φιλοξενίας.
 • Περιλαμβάνει την εφαρμογή βελτιστοποιήσεων τόσο στην ιστοσελίδα (on-site) όσο και στο περιβάλλον φιλοξενίας (off-site), συμπεριλαμβανομένων:
 • Διενέργεια ελέγχου και performance profiling στην ιστοσελίδα / εφαρμογή.
 • Εγκατάσταση και παραμετροποίηση συστήματος page caching ή βελτιστοποίηση υπάρχοντος.
 • Εντοπισμός και αναφορά παραγόντων που προκαλούν καθυστερήσεις όπως π.χ. συγκεκριμένα προβληματικά plugins ή άλλα δομικά προβλήματα.
 • Προσεκτική ρύθμιση των παραμέτρων της PHP και των workers βάση των απαιτήσεων της ιστοσελίδας, της επισκεψιμότητας και των πόρων του πακέτου που έχει επιλεχθεί.
 • Απευθείας «σερβίρισμα» των cached assets από τον NGINX παρακάμπτοντας την PHP.
 • Εγκατάσταση και παραμετροποίηση συστήματος object caching όπου κρίνεται απαραίτητο.
 • Χρήση Brotli compression για ταχύτατη, on the fly συμπίεση των assets της ιστοσελίδας.
 • MySQL caching στην RAM και όχι στον δίσκο για την ταχύτερη δημιουργία των temp tables.
 • Χρήση custom compiled έκδοσης NGINX (fastpath-nginx) ειδικά βελτιστοποιημένη για τις αρχιτεκτονικές των CPUs που χρησιμοποιούμε.
 • Χρήση local Unix sockets (chowned) για την αφαίρεση του TCP και authentication overhead κατά την επικοινωνία της ιστοσελίδας / εφαρμογής με την MySQL και άλλα services.

Η παραπάνω λίστα είναι ενδεικτική και όχι εξαντλητική, ενδέχεται να υπάρξουν σημαντικές διαφοροποιήσεις ανάλογα με την υπηρεσία φιλοξενίας, το CMS, ειδικές απαιτήσεις ή άλλες ιδιαιτερότητες της εκάστοτε υλοποίησης.
Η λέξη «Cloud» στην ονοματολογία των υπηρεσιών μας αναφέρεται στον τύπο των υποδομών από τις οποίες παρέχονται οι υπηρεσίες μας, συγκεκριμένα οι διακομιστές μας λειτουργούν σε διάταξη υψηλής διαθεσιμότητας – «νέφους» (High Availability – Cloud).

Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι οι ιστοσελίδες, τα e-mail και εν γένη τα δεδομένα σου αποθηκεύονται και εξυπηρετούνται από πολλαπλούς ταυτόχρονα φυσικούς διακομιστές, διασφαλίζοντας έτσι την ακεραιότητα των δεδομένων σου και την απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών ακόμη και υπό συνθήκες πολλαπλών αστοχιών υλικού (hardware failures).

Σε αντίθεση, στο «συμβατικό» hosting, οι ιστοσελίδες, τα e-mail και εν γένη τα δεδομένα σου αποθηκεύονται και εξυπηρετούνται από έναν φυσικό διακομιστή. Σε περίπτωση οποιασδήποτε αστοχίας υλικού ή άλλου προβλήματος στον διακομιστή οι υπηρεσίες σου δεν θα είναι διαθέσιμες έως ότου αποκατασταθεί ή βλάβη ή έως ότου πραγματοποιηθεί επαναφορά από το τελευταίο διαθέσιμο backup σε νέο διακομιστή.

Μπορείς να μάθεις περισσότερα για το Cloud hosting και τα οφέλη του στο άρθρο μας «Τι είναι το Cloud Hosting, πώς λειτουργεί και γιατί να το επιλέξεις»