Premium λύσεις φιλοξενίας για Developers & Agencies

Εστίασε στους πελάτες σου, όχι στην διαχείριση υποδομών και συστημάτων φιλοξενίας.

Τι μπορούμε να προσφέρουμε στo Agency σου

Κορυφαίες υπηρεσίες φιλοξενίας για το πελατολόγιο σου

Παρέχουμε κορυφαίες λύσεις φιλοξενίας υψηλών επιδόσεων και διαθεσιμότητας για πελατολόγια κάθε μεγέθους και απαιτήσεων από τις ιδιόκτητες Cloud υποδομές μας στην Ελλάδα.

Πλήρη τεχνική διαχείριση της φιλοξενίας σου

Ανέθεσε την διαχείριση, βελτιστοποίηση και αντιμετώπιση προβλημάτων φιλοξενίας στους έμπειρους τεχνικούς μας και εστίασε στις παραγωγικές δραστηριότητες της επιχείρησης σου.

Υψηλού επιπέδου υποστήριξη, προέκταση της ομάδας σου

Γνωρίζουμε το ιστορικό και τις ανάγκες κάθε συνεργάτη μας και λειτουργούμε ως προέκταση της ομάδας σου, όχι ως ένας ακόμη απρόσωπος outsource provider.

Φιλοξενία στην Ελλάδα, δίπλα στους πελάτες σου

Έως και 90% χαμηλότερο latency για τους επισκέπτες και πελάτες σου σε Ελλάδα & Κύπρο

Όλες οι υπηρεσίες μας παρέχονται από τις ιδιόκτητες, enterprise-grade Cloud υποδομές μας στο πιστοποιημένο κατά Uptime Institute Tier III, LEED Gold, PCI-DSS & ISO 14001 MET-2 Datacenter της TI Sparkle στην Αθήνα.

Οι κοντινά γεωγραφικά υποδομές μας και οι απευθείας διασυνδέσεις μας με τους μεγαλύτερους καταναλωτές περιεχομένου της χώρας εξασφαλίζουν εξαιρετικά χαμηλό latency και κορυφαία αξιοπιστία δικτύου για τους επισκέπτες και πελάτες σου σε Ελλάδα και Κύπρο.

 • Ιδιόκτητες, enterprise-grade Cloud υποδομές
 • MET-2 Datacenter της TI Sparkle στην Αθήνα
 • Χαμηλό παγκόσμιο average AS-path

Direct open peering με τους μεγαλύτερους ISPs της χώρας

  Μάθε περισσότερα

Πολλά περισσότερα από μία ακόμη υπηρεσία rent‑a‑server

Ανέθεσε την διαχείριση της φιλοξενίας στους τεχνικούς μας και εστίασε στις δραστηριότητες που παράγουν αξία για την επιχείρηση σου.

 • Υψηλού επιπέδου υποστήριξη

  Απεριόριστη πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη από έμπειρους System Administrators, SREs, DevOps και developers, η τεχνογνωσία τους, ένα τηλεφώνημα ή ticket μακριά.

 • Performance optimized stack

  Από custom high-performance NGINX builds μέχρι Kernel tuning, στόχος η επίτευξη των υψηλότερων δυνατών επιδόσεων, ποτέ δεν χρησιμοποιούμε «ετοιματζίδικες» εγκαταστάσεις LAMP.

 • Πλήρη διαχείριση φιλοξενίας

  Server updates, μεταφορές ιστοσελίδων, NGINX/PHP/MySQL configurations, έκτακτο debugging και δεκάδες άλλα διαχειριστικά tasks γίνονται αρμοδιότητα των τεχνικών μας.

 • Ιδιόκτητες υποδομές στην Ελλάδα

  Όλες οι υπηρεσίες μας παρέχονται από τις ιδιόκτητες Cloud υποδομές μας στην Ελλάδα με απευθείας σύνδεση στο GR-IX και πληθώρα international backbone connectivity providers.

 • Απεριόριστο on-demand scaling

  Cloud υποδομές και υπηρεσίες που μεγαλώνουν σε βήμα με το πελατολόγιο και την επιχείρηση σου, χωρίς μακροχρόνιες δεσμεύσεις, άσκοπες υπερδιαστασιολογήσεις και συνεχή migrations.

 • Ευελιξία και εξατομίκευση

  Προσωποποιημένες υπηρεσίες με υψηλή δυνατότητα εξατομίκευσης και ευελιξία σε ρυθμίσεις και παραμετροποιήσεις βάση των ιδιαίτερων αναγκών του εκάστοτε συνεργάτη μας.

Κορυφαίες λύσεις για πελατολόγια κάθε μεγέθους και απαιτήσεων

Με εγγύηση καλύτερων επιδόσεων έναντι οποιουδήποτε άλλου παρόχου hosting στην Ελλάδα σε συγκρίσιμο τύπο φιλοξενίας.

 • Cloud SSD PRO

  από
  29 μήνα
  Premium Reseller Hosting
  Reseller hosting υψηλών επιδόσεων για χαρτοφυλάκια μικρών ιστοσελίδων και e-shop.
 • Managed Hosting

  από
  15 μήνα
  Μεμονωμένες απαιτητικές ιστοσελίδες & εφαρμογές
  Ειδική υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων και εφαρμογών υψηλών απαιτήσεων.
 • Managed Servers

  από
  50 μήνα
  Ιδιωτικοί Cloud servers αποκλειστικής χρήσης
  High-performance Cloud servers με την πλήρη υποστήριξη και διαχείριση των τεχνικών μας.
Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Αποδεδειγμένα καλύτερες επιδόσεις για τις ιστοσελίδες σου

Μετρήσεις χρόνου πρώτου byte (TTFB) μεταξύ δημοφιλών παρόχων hosting σε πραγματικές συνθήκες από την Ελλάδα.

Μεθοδολογία μετρήσεων

Όλες οι μετρήσεις πραγματοποιήθηκαν από την Ελλάδα στις 23/6/2021 μέσω του sitespeed.gr, εργαλείο μέτρησης επιδόσεων ιστοσελίδων από Ελληνικούς παρόχους Internet (ISP's) με αναμονή 120 δευτερολέπτων μεταξύ των tests.

Οι χρόνοι πρώτου byte (TTFB: Time To First Byte) κάθε παρόχου στον πίνακα είναι ο μέσος όρος 3 διαδοχικών δοκιμών για cached/uncached αποτελέσματα.

Για τους σκοπούς της μέτρησης χρησιμοποιήθηκε το οικονομικότερο πακέτο shared hosting του εκάστοτε παρόχου με την default παρασχεθείσα επιλογή datacenter (όπου υφίσταται).

Σε όλους τους παρόχους απενεργοποιήθηκαν τυχόν «κρυφά» server-side caches, σε όλους τους παρόχους χρησιμοποιήθηκε WP Super Cache page cache.

Λύνουμε πραγματικά προβλήματα για το agency σου ❤️

Πλήρης διαχείριση φιλοξενίας, server και services
Χαμηλότερο συνολικό κόστος φιλοξενίας έναντι DIY hosting
Απεριόριστη πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου υποστήριξη
Δωρεάν ολοκληρωμένο migration από τους τεχνικούς μας
Δωρεάν speed optimization ιστοσελίδων και εφαρμογών
Ιδιόκτητες, enterprise-grade Cloud υποδομές στην Ελλάδα
Δωρεάν scale-assist με μέχρι και 200% χρήση πόρων
Κορυφαία δικτύωση με latencies από 3ms για την Ελλάδα
All-inclusive υπηρεσίες χωρίς κρυφές χρεώσεις ή upselling
Δωρεάν παροχή σχετικών συμβουλευτικών υπηρεσιών

Είπαν για την συνεργασία μας

Το συνεχώς διευρούμενο πελατολόγιο μας δεν αφήνει κανένα περιθώριο για τους συμβιβασμούς και πειραματισμούς που ενέχει το self-hosting σε κάποιον dedicated server ή VPS, χρειαζόμαστε ολοκληρωμένες λύσεις που να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών μας - αυτό ακριβώς βρήκαμε στην συνεργασία μας με την FASTPATH.

WebProgress.gr

Full service digital agency
Cloud SSD PRO, Managed Hosting

Ύστερα από 3+ χρόνια συνεργασίας, δεκάδες ενεργές υπηρεσίες και εκατοντάδες λυμένα αιτήματα βοήθειας/υποστήριξης, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε πως πρόκειται για την πλέον επαγγελματική υπηρεσία φιλοξενίας που έχουμε ποτέ χρησιμοποιήσει με ταχύτατη απόκριση σε κάθε μας αίτημα και πραγματική προθυμία υποστήριξης.

CactusWeb.gr

Full service digital agency
Managed Hosting, Managed Servers

Όλες οι συνεργασίες ξεκινούν από την επικοινωνία.

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σου.

Συχνές Ερωτήσεις

Η ακριβής επιλογή υπηρεσίας ή υπηρεσιών καθορίζεται από το μέγεθος, το είδος και τις απαιτήσεις του πελατολογίου που σκοπεύεις να φιλοξενήσεις στις υπηρεσίες μας.

Οι συνεργασίες μας με developers και agencies περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες από τις υπηρεσίες Cloud SSD PRO, Managed Hosting και Managed Cloud Server. Κάθε μια από τις υπηρεσίες αυτές εξυπηρετεί διαφορικές ανάγκες και απαιτήσεις, συγκεκριμένα:

Cloud SSD PRO

Low-density πακέτα Reseller Hosting, κατάλληλα για την φιλοξενία δεκάδων ιστοσελίδων εταιρικής παρουσίασης και μικρών e-shop χαμηλών απαιτήσεων με αισθητά υψηλότερες επιδόσεις έναντι ανταγωνιστικών υπηρεσιών σε αυτή την κατηγορία. Προτιμάται από developers και agencies για την φιλοξενία του “bulk” τμήματος του πελατολογίου τους.

Στις υπηρεσίες Cloud SSD PRO, η διαχείριση του server και της φιλοξενίας γίνεται από τους τεχνικούς μας.

Managed Cloud Hosting

Εξατομικευμένο, ultra-low density semi-dedicated hosting, απευθύνεται σε μεμονωμένες ιστοσελίδες ή εφαρμογές υψηλών απαιτήσεων, όπως υψηλή επισκεψιμότητα ή/και κατανάλωση πόρων, ανάγκη για ειδικά services (Redis, Varnish, Elasticsearch, κ.α.) καθώς και σε όλες τις περιπτώσεις όπου το κύριο ζητούμενο είναι η επίτευξη του χαμηλότερου δυνατού χρόνου φόρτωσης.

Στις υπηρεσίες Managed Cloud Hosting, η διαχείριση του server και της φιλοξενίας γίνεται από τους τεχνικούς μας.

Managed Cloud Server

Πλήρως απομονωμένη φιλοξενία σε ιδιωτικό Cloud Server, προτιμάται συνήθως σε περιπτώσεις όπου απαιτείται μεγαλύτερη ευελιξία στην διαμόρφωση του περιβάλλοντος φιλοξενίας ή απαιτούνται ειδικά services ή configurations.

Στις υπηρεσίες Managed Cloud Server, η διαχείριση του server και της φιλοξενίας γίνεται από τους τεχνικούς μας.

Συνοψίζοντας, η συνηθέστερη συνεργασία που αναπτύσσουμε με developers και agencies περιλαμβάνει μία ή περισσότερες υπηρεσίες Cloud SSD PRO για την φιλοξενία του μεγαλύτερου τμήματος του πελατολογίου χαμηλών/μεσαίων απαιτήσεων και πακέτα Managed Cloud Hosting για την φιλοξενία μεμονωμένων απαιτητικών ιστοσελίδων και εφαρμογών.
Ένας dedicated server / VPS μπορεί φαινομενικά να προσφέρει υπερεπάρκεια πόρων (δίσκος, CPU & RAM) με ένα χαμηλό κόστος αλλά αυτό σπανίως αρκεί από μόνο του για την επίτευξη των επιδόσεων, της ασφάλειας και της αξιοπιστίας που χρειάζεσαι και προσδοκούν οι πελάτες σου από την φιλοξενία τους.

Παρακάτω θα βρεις μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματα των λύσεων φιλοξενίας που προτείνουμε έναντι της φιλοξενίας του πελατολογίου σου σε κάποιον dedicated server ή VPS.

Διαχείριση φιλοξενίας

Σε όλες τις υπηρεσίες μας αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου την διαχείριση, συντήρηση και υποστήριξη του server και της φιλοξενίας σου - οι περισσότερες υπηρεσίες dedicated server / VPS παρέχονται as is ή με ένα πολύ βασικό συμβόλαιο συντήρησης.

Κορυφαία υποστήριξη

Παρέχουμε υψηλού επιπέδου, γρήγορη και αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη όλο το 24ωρο για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος τυχόν αντιμετωπίσεις σε επίπεδο server / φιλοξενίας, υπηρεσιών (Plesk, NGINX, MySQL, PHP, κ.α.) ή ακόμα και ιστοσελίδας / εφαρμογής - η πλειοψηφία των παρόχων dedicated server ή VPS παρέχει υποστήριξη αποκλειστικά σε ζητήματα υλικού / δικτύωσης.

Δυνατότητα scaling

Οι High Availability / Cloud υποδομές μας επιτρέπουν την δυναμική απόδοση επιπρόσθετων πόρων στις υπηρεσίες σου οποτεδήποτε αυτό καθίσταται απαραίτητο χωρίς την ανάγκη μεταφοράς σε άλλο server ή υπηρεσία. Σε υπηρεσίες dedicated server ή VPS απαιτείται εξαρχής διαστασιολόγηση για την μέγιστη πιθανή / εκτιμώμενη χρήση πόρων.

Επιδόσεις

Βελτιστοποιούμε κάθε πτυχή των υπηρεσιών μας, από LTO-optimized NGINX builds μέχρι kernel tuning με στόχο την επίτευξη των υψηλότερων δυνατόν επιδόσεων και την ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης πόρων.

Περεταίρω, παρέχουμε χωρίς καμία επιπρόσθετη χρέωση, χειροκίνητο έλεγχο και βελτιστοποίηση σε επίπεδο ιστοσελίδας / εφαρμογής.

Σε αντίθεση, οι περισσότεροι dedicated servers ή VPS παραδίδονται με ένα default 1-click LAMP install χωρίς καμία περαιτέρω εξατομικευμένη βελτιστοποίηση, αυτό έχεις ως αποτέλεσμα την υπερκατανάλωση πόρων και εν γένη την μη αποδοτική λειτουργία του server, των services και φυσικά των ιστοσελίδων / εφαρμογών που φιλοξενούνται σε αυτόν.

Ασφάλεια

Όλες οι υπηρεσίες μας προστατεύονται από πληθώρα συστημάτων εντοπισμού και αποτροπής επιθέσεων, hacks, spam και άλλων κακόβουλων δραστηριοτήτων, τόσο σε επίπεδο υπηρεσίας (Web Application Firewall) όσο και σε επίπεδο υποδομών/δικτύου (Edge Firewall) με πολύ εξειδικευμένες παραμετροποιήσεις.

Σε αντίθεση, οι περισσότερες υπηρεσίες dedicated server ή VPS παραδίδονται χωρίς κάποιου είδους προστασία - απαιτείται εξατομικευμένη παραμετροποίηση των firewalls και άλλων αντιμέτρων ασφαλείας από τον ίδιο τον πελάτη ή τεχνικό του.

Αξιοπιστία

Οι High Availability / Cloud υποδομές μας προσφέρουν ασύγκριτα υψηλότερη αξιοπιστία, τόσο σε επίπεδο διαθεσιμότητας υπηρεσιών όσο και σε επίπεδο ακεραιότητας δεδομένων έναντι οποιασδήποτε baremetal (φυσικός server) υπηρεσίας dedicated server ή VPS καθώς οι υπηρεσίες και τα δεδομένα σου δεν τρέχουν σε ένα φυσικό server αλλά σε ολόκληρη συστοιχία.

Το γεγονός αυτό σχεδόν εξαλήφει τον κίνδυνο downtime ή / και απώλειας δεδομένων λόγω βλάβης υλικού (hardware).
Οι υπηρεσίες μας είναι σχεδιασμένες με κύριο γνώμονα τις επιδόσεις, την υποστήριξη και την αξιοπιστία τους και λιγότερο γύρω από την συμπίεση του κόστους.

Αυτή η διαφορά κόστους μεταφράζεται στην πράξη σε:
 • Υψηλού επιπέδου, γρήγορη και αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη από την πρώτη κιόλας επαφή και ελάχιστη ή μηδαμινή αναμονή τηλεφωνικής υποστήριξης.
 • Αυστηρά περιορισμένος αριθμός πελατών ανά server (πολιτική anti-overselling) για την διασφάλιση της ποιότητας της υπηρεσίας, ~90% μικρότερος από τον μέσο όρο της αγοράς σε συγκρίσιμες υπηρεσίες.
 • Οι υπηρεσίες μας παρέχονται από τις ιδιόκτητες Cloud υποδομές μας στην Ελλάδα και όχι από μισθωμένους dedicated servers χαμηλού κόστους στο εξωτερικό.
 • Παρέχουμε δωρεάν χειροκίνητο έλεγχο και βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σου από τους τεχνικούς μας με κάθε υπηρεσία φιλοξενίας.
 • Δεν θέτουμε κανέναν τεχνητό περιορισμό στον αριθμό ιστοσελίδων, λογαριασμών e-mail ή βάσεων δεδομένων που μπορείς να φιλοξενήσεις εφόσον επαρκούν οι διαθέσιμοι πόροι (disk, CPU, RAM) της υπηρεσίας σου.
 • Μηδενική προσπάθεια πώλησης συναφών υπηρεσιών (upselling) όπως SSL, CDN, backups, κ.α. μέσω “πίεσης” ή περιορισμών, συμπεριλαμβάνονται ήδη δωρεάν με την υπηρεσία σου.
 • Εγγυημένη διαθεσιμότητα αναγραφόμενων πόρων χωρίς ψιλά γράμματα, περιορισμούς ή “τρικ” όπως π.χ. διαφήμιση 2 CPU cores με δυνατότητα χρήσης μόνο του 50%, κ.α.
 • Πραγματικές ταχύτητες SSD χωρίς όρια χρήσης I/O αντίστοιχα μηχανικών δίσκων.

Εάν σε ενδιαφέρει να μάθεις περισσότερα για τις διαφορές μεταξύ φθηνών και ακριβών υπηρεσιών φιλοξενίας ίσως βρεις ενδιαφέρον το άρθρο μας Φθηνό vs Aκριβό Hosting: Τελικά πληρώνεις «αέρα» ή ποιότητα;

Στην συντριπτική πλειοψηφία (~90%+) των ιστοσελίδων και εφαρμογών που μεταφέρονται στις υπηρεσίες μας παρατηρείται σημαντική βελτίωση σε παραμέτρους όπως:
 • Συνολικός χρόνος φόρτωσης
 • Χρόνος πρώτου byte (TTFB)
 • Απόκριση back-end
 • Χρόνος εκτέλεσης SQL queries

Η βελτίωση οφείλεται στους παρακάτω παράγοντες:

 • Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά enterprise-grade hardware όπως Dell Poweredge servers, Intel Xeon CPUs και all-flash (SSDs) storage της Samsung και της Intel, όχι μισθωμένους dedicated servers χαμηλού κόστους στο εξωτερικό με consumer grade hardware όπως συνηθίζεται στον κλάδο μας.
 • Εκτενή χρήση RAM caching και acceleration σε πολλαπλά επίπεδα, από γενναιόδωρα SQL buffer sizes σε επίπεδο service μέχρι και τεράστια RAM caches σε επίπεδο file system. Η RAM, αν και “ακριβή”, αποτελεί μακράν ταχύτερο μέσο αποθήκευσης προσωρινών δεδομένων από οποιονδήποτε non-volatile SSD/NVMe δίσκο.
 • Δεν χρησιμοποιούμε default LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP) εγκαταστάσεις όπως συνηθίζεται αλλά ένα πλήρως βελτιστοποιημένο για επιδόσεις stack, από LTO-optimized NGINX builds (ειδικά βελτιστοποιημένο για τις CPU μας) μέχρι ακόμη και kernel tuning.
 • Οι υποδομές μας βρίσκονται στην Ελλάδα, γεγονός το οποίο εξασφαλίζει εξαιρετικά χαμηλό latency δυκτίου για τους επισκέπτες και πελάτες σου σε Ελλάδα και Κύπρο.
 • Παρέχουμε χωρίς επιπρόσθετη χρέωση εξατομικευμένη βελτιστοποίηση επιδόσεων σε επίπεδο ιστοσελίδας/εφαρμογής η οποία θα σε βοηθήσει να εκμεταλλευτείς πλήρως τις δυνατότητες των υπηρεσιών μας.
Το Speed Optimization αναφέρεται στην εφαρμογή βελτιστοποιήσεων από τους τεχνικούς μας η οποία παρέχεται δωρεάν με κάθε υπηρεσία φιλοξενίας.

Περιλαμβάνει την εφαρμογή βελτιστοποιήσεων τόσο στην ιστοσελίδα (on-site) όσο και στο περιβάλλον φιλοξενίας (off-site), συμπεριλαμβανομένων:
 • Διενέργεια ελέγχου και performance profiling στην ιστοσελίδα / εφαρμογή.
 • Εγκατάσταση και παραμετροποίηση συστήματος page caching ή βελτιστοποίηση υπάρχοντος.
 • Εντοπισμός και αναφορά παραγόντων που προκαλούν καθυστερήσεις όπως π.χ. συγκεκριμένα προβληματικά plugins ή άλλα δομικά προβλήματα.
 • Προσεκτική ρύθμιση των παραμέτρων της PHP και των workers βάση των απαιτήσεων της ιστοσελίδας, της επισκεψιμότητας και των πόρων του πακέτου που έχει επιλεχθεί.
 • Απευθείας «σερβίρισμα» των cached assets από τον NGINX παρακάμπτοντας την PHP.
 • Εγκατάσταση και παραμετροποίηση συστήματος object caching όπου κρίνεται απαραίτητο.
 • Χρήση Brotli compression για ταχύτατη, on the fly συμπίεση των assets της ιστοσελίδας.
 • MySQL caching στην RAM και όχι στον δίσκο για την ταχύτερη δημιουργία των temp tables.
 • Χρήση custom compiled έκδοσης NGINX (fastpath-nginx) ειδικά βελτιστοποιημένη για τις αρχιτεκτονικές των CPUs που χρησιμοποιούμε.
 • Χρήση local Unix sockets (chowned) για την αφαίρεση του TCP και authentication overhead κατά την επικοινωνία της ιστοσελίδας / εφαρμογής με την MySQL και άλλα services.

*Σημαντική σημείωση: Ο παραπάνω κατάλογος ενεργειών βελτιστοποίησης είναι ενδεικτικός και όχι εξαντλητικός, ενδέχεται να υπάρξουν σημαντικές διαφοροποιήσεις ανάλογα με το CMS, ειδικές απαιτήσεις ή άλλες ιδιαιτερότητες της εκάστοτε υλοποίησης.
Η λέξη «Cloud» στην ονοματολογία των υπηρεσιών μας αναφέρεται στον τύπο των υποδομών από τις οποίες παρέχονται οι υπηρεσίες μας, συγκεκριμένα οι διακομιστές μας λειτουργούν σε διάταξη υψηλής διαθεσιμότητας – «νέφους» (High Availability – Cloud).

Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι οι ιστοσελίδες, τα e-mail και εν γένη τα δεδομένα σου αποθηκεύονται και εξυπηρετούνται από πολλαπλούς ταυτόχρονα φυσικούς διακομιστές, διασφαλίζοντας έτσι την ακεραιότητα των δεδομένων σου και την απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών ακόμη και υπό συνθήκες πολλαπλών αστοχιών υλικού (hardware failures).

Σε αντίθεση, στο «συμβατικό» hosting, οι ιστοσελίδες, τα e-mail και εν γένη τα δεδομένα σου αποθηκεύονται και εξυπηρετούνται από έναν φυσικό διακομιστή. Σε περίπτωση οποιασδήποτε αστοχίας υλικού ή άλλου προβλήματος στον διακομιστή οι υπηρεσίες σου δεν θα είναι διαθέσιμες έως ότου αποκατασταθεί ή βλάβη ή έως ότου πραγματοποιηθεί επαναφορά από το τελευταίο διαθέσιμο backup σε νέο διακομιστή.

Μπορείς να μάθεις περισσότερα για το Cloud hosting και τα οφέλη του στο άρθρο μας «Τι είναι το Cloud Hosting, πώς λειτουργεί και γιατί να το επιλέξεις»